MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 березня 2020

360 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 березня

"Слуги народу" влаштували холодний душ для президента

Поява в мережі заяви про незгоду з підписаним у Мінську протоколом намірів створити Консультативну раду, по суті, легітимувавши ОРДЛО за столом переговорів, привселюдно позначило групу незгодних у президентській фракції. 60 "слуг" оцінили ризики й привселюдно озвучили позицію. Частина з них, щоправда, потім відступили й вилучили свої прізвища з файлу, розповсюдженого в мережі. Однак, решта продовжили прокладати свій "шлях демократії", "рятуючи" президента і його політичний курс.

Держава потрібна нам усім, щоб вижити. Вихід, як завжди, один

Володимир Зеленський звертається за допомогою до олігархів. Що ж, олігархи країну не врятують. Адже це не справжній великий бізнес. Це люди, добробут яких повною мірою залежить від стійкості держави. Вони заробляють насамперед на своєму симбіозі із владою. Так, вони можуть фінансувати збройні загони, як Коломойський, і купувати машини швидкої допомоги, як Ахметов. Але економіка – це не про них.

Назначение Венедиктовой генпрокурором весьма показательно

Вместо постановки новых целей и задач, делающих Украину сильнее, – пересмотр и ревизия всего позитивного, что было сделано за предыдущие годы (в гуманитарной сфере и внешней политике), и акцент на персоналиях.

Депутат Шахов, у якого виявили коронавірус, після повернення з-за кордону ходив на телеефіри

Юрчишин додав, що після того, як дізнався, що у Шахова коронавірус, вирішив самоізолюватися. Він пояснив, що інфікування в нього не підтверджене, тому він залишатиметься на ізоляції до 23 березня.

Карантин вводят не для победы над вирусом: пять выводов об эпидемии

Более эффективным может быть не карантин для всех, а только для рисковых групп – беременных, онкобольных, с хроническими заболеваниями и возрастом 70+. С изоляцией и обеспечением их самым необходимым.

Как защититься от коронавируса – советы вирусолога

Открывайте двери закрытым кулаком или бедром – не беритесь за ручку рукой, если нет другого способа открыть дверь. Особенно важно для туалетов и дверей в публичных местах.

Саша Сотник: Кремль скрывает информацию о масштабах коронавируса

Вирус – еще та сволочь: не разбирает по кастам, званиям и миллиардным банковским счетам, и готов скосить всех, кто его подхватил. А в связи с убитым здравоохранением перспектива встретить костлявую с косой замаячила в равной степени как для нищебродствующей Марьиванны – так и для условной "Вальки Полустакановой". И слова "чихали мы на вашу медицину" уже не кажутся такими ржачными.

Євробачення-2020 офіційно скасували через коронавірус

Зазначається, що Європейський мовник, нідерландський мовник та керівництво міста Роттердам, де мав відбутися конкурс, вирішують, чи зможе Роттердам прийняти Євробачення у 2021 році.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини