MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 березня 2020

370 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 березня

Кабмін продовжив карантин та ввів режим надзвичайної ситуації

"Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року", – йдеться у повідомленні.

Схоже на те, що в Зеленського готують капітуляцію – нардепка

Збіги в політиці трапляються лише за умов неспроможності політиків передбачити розвиток подій у найближчій перспективі. В Україні політичним збігом владна верхівка намагається видати "епідемію коронавірусу" з обмеженнями, що вже діють, зокрема, у сфері мирних зібрань, і який збігається зі створенням "консультативної ради" між Україною та загарбниками ОРДЛО 25 березня.

Ключові ризики швидкого замирення із Росією узагальнили в ІНФОГРАФІЦІ

Звісно, росіяни при цьому розповідатимуть, що насправді поступки відбуваються з іхнього боку, а Київ усе системно саботує, але реалії мають інакший вигляд. Якщо ми й бачимо якісь рухи з російського боку, то вони є зворотними й тактичними, в той час як від України вимагають поступок незворотних і стратегічних.

COVID-19 та церковні обряди: на Бога надійся, та глузд не губи

Найсвіжіший приклад – на Тернопільщині. Один з випадків коронавірусу – хвороба виявлена у 68-річного чоловіка з Монастириського району, який був на похороні з місцевим священником, в якого COVID-19 виявили 20 березня. За даними місцевих ЗМІ, під час церемонії чоловіки цілували розп’яття...

Наша економіка в її нинішньому вигляді не має шансів, потрібні рішучі заходи для порятунку – Пекар

Найближчим часом парламент почне розглядати другий пакет із рішучішими та дієвішими заходами. Хочу наголосити: будь-які із цих заходів дуже скоро виявляться недостатніми, бо ми ще не уявляємо всього масштабу проблеми. Краще дайте економіці більше стимулів і сигналів, аніж менше.

Фурса: У Зеленского и его "слуг" простой выбор – Украина или Коломойский

Обидно, когда в сериале ты посылаешь МВФ в попу, потому что они требуют от тебя ядерное хранилище на территории Украины, а в жизни они всего лишь хотят, чтобы твой друг вернул гражданам твоей страны 5,5 млрд долларов. И посылать уже надо своего друга. Чтобы были рейтинги. Потому что очень трудно объяснить, почему вся страна должна идти в попу только потому, что ты не можешь предать старого друга.

Чому в Німеччині від коронавірусу померло досі відносно мало людей

Однак в Італії, яка нині нараховує чи не вдвічі більше заражених, ніж ФРН, летальність у 20 разів вища. З чим це пов'язано? З віком заражених? З кількістю проведених тестів? Чи просто з везінням? Німецька інформагенція dpa з'ясовувала, у чому причина. 

Карантин – страшный сон для президента России. Путин не хочет повторения судьбы Каддафи

Карантинные меры неизбежны, их придется поддерживать силой, то есть военными и Росгвардией. Это очень стремная ситуация, способная сломать власть: контакт военных с региональными властями (не на совместных пьянках и в банях) – это страшный сон для Путина. Если сейчас "стабильность" еще хоть что-то значит, то в ситуации закрытия провинций становится пустым звуком. И Путин боится военного переворота.

​Помер перший виконавець пісні "Два кольори" Анатолій Мокренко

"Відійшов у вічність видатний оперний співак, народний артист України, лауреат Державної премії імені Тараса Шевченка, генеральний директор і художній керівник Національної опери України імені Тараса Шевченка Анатолій Мокренко" – йдеться в некролозі.

Питання етики, або Як діяти, коли бракує апаратів вентиляції легень

За підходом, орієнтованим на пацієнта, ми намагаємося максимально забезпечувати лікування, оптимальне для конкретного пацієнта з урахуванням побажань останнього. За груповим підходом, ми намагаємося забезпечити якомога нижчий рівень захворюваності та смертності в межах певної групи населення. Це збільшує тиск на тих, хто ухвалює рішення, адже вони до цього не звикли.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини