MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 березня 2020

473 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 березня

Портников: Можливо, Зеленський і Єрмак просто пошилися в дурні. Вкотре

Саме рішення про створення "консультативної ради", яке парафували голова Офісу президента України Андрій Єрмак і заступник глави Адміністрації президента Росії Дмитро Козак, призвело до серйозної політичної кризи у країні, наслідки якої пом’якшуються тільки початком епідемії короновірусу. Проти такого рішення передбачувано виступили представники громадськості й опозиційних партій, але не тільки вони. Проти виступило понад 50 депутатів від партії президента "Слуга народу", що тільки підкреслило розкол між проукраїнською та угодницькою групами у величезній фракції цієї партії в парламенті країни.

Коронавирус выявил системную ошибку президентов Украины

В силу Конституции и ряда законов Украины, все меры медицинского характера по борьбе с массовой эпидемией возложены на правительство, министерство здравоохранения, частично и на органы региональной власти и местного самоуправления. Стало быть, борьбой с эпидемией коронавируса обязаны заниматься официальные органы власти и учреждения.

Дроздов: Історія з VIP-палатами нічого нового не відкрила – на відміну від холопів, VIP-и ніколи не дозволяли собі перебувати в таких гадюшних умовах

VIP-и не будуть і не повинні лежати на засцяних матрацах по 5 людей в облущених палатах, де запах сечі доповнюється запахом хлорки. VIP-и ніколи не дозволяли собі перебувати в таких гадюшних умовах. Вони про це дбали.

В какой стране мира министр, который списал в трупы всех граждан старше 65 лет, остался бы при своей должности? Но в Украине все именно так, – Береза

"Мы же знаем статистику, сколько у нас людей от 65 лет. Хотя это и обидно, но продолжительность жизни средняя для мужчин, по-моему, составляет 65 лет. Поэтому я скажу откровенно, что финансисты, которые нам должны помогать, начинают рассчитывать на тех людей, которые у нас еще живы. Я не шучу и не пугаю. Я постоянно говорю: вы подсчитайте, сколько нам надо выделить финансов на живых людей, а не на трупы", – сказал Емец.

На кордоні з Польщею тисячні черги, українці не встигають повернутися додому до закриття кордону. ВІДЕО

27 березня українців, які хочуть повернутися додому, було кілька тисяч. Ніхто не дотримується дистанції, більшість людей без масок. Люди чекали черги, аби перетнути кордон, цілу ніч.

Спасти рядовую Maruv

Очевидно, наша артистка осознала, что в ближайшее время рубить гонорары в России не получится, вспомнила по такому случаю, что она – гражданка Украины, и потребовала ее "спасти". Но когда ты ездишь на гастроли в страну-агрессор, нужно думать своей головой.

В Індонезії "прокинувся" вулкан, попіл піднявся на 5 кілометрів

Останнє потужне виверження вулкану сталося у 2010 році. Тоді від стихійного лиха загинуло понад 300 людей, ще 280 тисяч мешканців були евакуйовані.

У Бориса Джонсона коронавірус

"Протягом останніх 24 годин у мене з'явилися перші симптоми й тест на коронавірус показав позитивний результат. Наразі я буду в ізоляції, але продовжуватиму працювати онлайн. Разом ми переможемо", – написав 55-річний прем'єр.

G20 провела экстренный виртуальный саммит и пообещала вложить $5 трлн в мировую экономику

Лидеры стран "Большой двадцатки" пообещали обмениваться эпидемиологическими и клиническими данными, а также материалами, необходимыми для исследований и разработок, наладить производство товаров медицинского назначения и работать сообща над созданием вакцины.

Український гурт DakhaBrakha випустив перший за чотири роки альбом

"Це чудовий привід пересісти на якийсь більш сучасний транспорт, відвідати неосяжні широти та розповісти про них наступного разу. Alambari – наша бразильська зупинка на цьому маршруті. I, хоча в цьому матеріалі немає суто бразильської автентики, хтозна як територія та місцевість вплинули на нас під час запису", – додають у DakhaBrakha.

Спортсмени, які кваліфікувалися на Олімпіаду-2020, збережуть ліцензію на наступний рік

Близько 57% спортсменів, які мали брати участь у цьогорічних змаганнях, погодились виступати на перенесених іграх у 2021 році.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини