MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 31 березня 2020

329 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 31 березня

У країні сталося найгірше. Люди при владі не здатні керувати – Жадан

Таке враження, що нас жорстко відкинули років на сто назад. І всі ці розповіді про непотрібність і умовність держави раптом утратили свою актуальність. Ми виявилися зачиненими у власних кордонах, ми так чи інакше змушені зважати на державні інституції, ми несподівано виявилися об'єднаними не лише нашими громадянськими правами, але й суспільними обов'язками. 

"Слуга народа" пошла вразнос и это абсолютно закономерно – Казанский

Еще прошлой осенью общество всерьез опасалось возможной диктатуры. Казалось, что новая власть настолько сильна, что сможет собирать голоса для изменений в Конституцию. Но прошла зима, и в "Слуге народа" уже не хватает голосов даже на ключевые назначения и важные законопроекты. Приходится обращаться то к "Голосу", то к ЕС, а то и вовсе к ОПЗЖ.

Ніцой: Збулася одвічна мрія селян? Тоді у мене три простеньких питання

Хто ці люди, які шастають ночами в масках і перчатках? Чи блага їхня справа і чи благі наміри? Щоб робити їх поночі. Який пекельний вогонь припік їм у дупи, щоб робити "справу" саме зараз і саме в такий спосіб?

Письменник: Міняти профільних міністрів вдруге за місяць – це якась маячня

Я про звільнення міністрів охорони здоров'я тв фінансів. Так, Ємець у своїх затемнених окулярах нагадував людину з епохи застою, а його шалене бажання взяти під контроль медзакупівлі видавало в ньому визначальну рису кожного регіонала – злодійськість.

За два тижні ми можемо розпочати обміни утримуваних з "Л/ДНР" – Єрмак

Він нагадав, що представників Червоного Хреста не допустили до ув'язнених на окупованій території. За словами Єрмака, президент Володимир Зеленський домовився з керівником Червоного Хреста про відправлення на непідконтрольну територію представників організації.

Урок гідності у надзвичайні часи

Мені цей закон знайомий по відомій справі Youngstown Sheet & Tube Co. v. Sawyer (1952), фабула якої надзвичайно повчальна для українських медиків і яскраво демонструє відмінність між волелюбним менталітетом американців та рабським – українців. Тому сьогодні я розповім вам історію про страйк працівників сталеливарної промисловості 1952 року. Але для початку нагадаю історичний контекст цих драматичних подій. 1947 року почалася Холодна війна. 1949 року СРСР провели перші ядерні випробування, зруйнувавши монополію США на цей різновид зброї.

Врач, здоровавшийся с Путиным за руку, заболел коронавирусом

"Да у меня положительный тест на СoV, но чувствую себя вполне хорошо. Изолировался в своем кабинете, где есть все условия для дистанционной работы, управления и телемедицинских консультаций", – написл он.

Єлизавета ІІ під загрозою: у слуги королеви виявили коронавірус

Коронавірус діагностували у слуги 93-річної Єлизавети II, який вигулював собак королеви, а також приносив їй їжу, напої та листи.

Чоловіка відправили додому на ізоляцію. При цьому експрес-тести пройшли десятки інших службовців.

Результати тестів виявилися негативними, але близькі стурбовані здоров'ям королеви, оскільки вона знаходиться в групі ризику.

Оксана Забужко поділилася своїм топом українських романів десятиліття

Сьогодні – моя улюблена п'ятірка українських романів 2010-х рр. (ні в якому разі не спроба щось там підсумовувати, а просто 5 наших актуальних романів, які стали для мене за ці роки найрадіснішими читацькими відкриттями – і якими я не раз уже й ділилася, за різних оказій, а тут тільки зводжу докупи).

Стежте за диханням: дві поради, які допоможуть навчитися жити в новій реальності

"Я готовий до кризи!" – говорить інший і починає розповідати про свою готовність із такою швидкістю, хвилюванням і бажанням говорити, що ти розумієш, що найближчі 30 хвилин буде присвячено саме цьому, а не первинному предметові вашої розмови.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини