MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 квітня 2020

229 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 2 квітня

Ініціативи "слуг" ведуть до адміністративно-кадрової руїни України

У нас в Україні якось так склалося, що референдум чомусь завжди виграє той, хто його організовує. Винятком може бути хіба що референдум про незалежність України 1 грудня 1991 року, коли національно-патріотичні сили до останнього дня боялися провалу, українські націоналісти мріяли про 51–52% підтримки, а результат приніс практично 92%.

Война только начинается: Коломойский наказывает Зеленского

Чехарда вокруг Министерства здравоохранения отражает общую неразбериху в украинской власти. Еще несколько недель назад депутаты от фракции "Слуга народа" дружно голосовали за любые президентские кадровые и законодательные предложения, не отвлекаясь на подробности. А сейчас Зеленскому не удается добиться послушания даже на встречах с недавно покорной депутатской "массовкой".

Дроздов: 28 ганебних років збагачувалася лише "система" та її бенефіціари. Суспільство – ніколи

Зеленський – геніальний фінт системи. Зібрав увесь оберемок настроїв "за зміни" і конвертував у посаду президента, гаранта системи. І тепер система стабілізувалася. Тепер їй не страшні ніякі хвилювання знизу, адже левова частка антисистемних настроїв спустилася в унітаз, а на жменьку ідеологічних антисистемщиків завжди знайдеться поліцейський кийок.

"Найважчі тижні ще попереду" – новий очільник МОЗ записав відеозвернення до українців

"Найважчі тижні попереду, але я впевнений, що згуртувавшись український народ переможе будь-яку напасть, зокрема й коронавірус. Шановні українці, заради вашої ж безпеки ми посилили карантинні заходи. Залишайтеся вдома. Карантин – це не канікули", – наголосив Степанов.

Мирослав Гай: Є висока імовірність, що ми йдемо по італійському або Нью-Йоркському сценарію, тільки в українських реаліях

Почнімо з того, що саме ВООЗ каже, що у багатьох коронавірус проходить майже безсимптомно, але вони залишаються носіями. Тобто, людина може навіть не знати, що у неї covid, або плутати його з іншою хворобою, але заражати інших, зокрема тих, хто в зоні ризику високої смертності.

Нові карантинні обмеження – не остаточне "закручування гайок"

Всі обмеження прав людини, які запроваджуються на сьогодні без запровадження надзвичайного стану, – неконституційні. Однак страх, який зараз панує в українців, відкриває можливості для закручування гайок. Причому, без закону про надзвичайний стан, який встановлював би рамки для обмежень і органів влади. А також їхню відповідальність. Тут, до речі, виникає питання, чи приймуть такий закон колись взагалі, якщо можна і без нього…

В ближайшем будущем мир столкнется с дефицитом продуктов питания – Deutsche Welle

Если тонна российского зерна стоит вдруг больше тонны российской нефти Urals, значит, мировые рынки сырья и продовольствия очень серьезно дестабилизированы. Обвал нефтяных котировок, его причины и последствия сразу же привлекли к себе повышенное внимание, особенно в странах-экспортерах  — в том числе, в России и Казахстане. Общественного интереса к тенденциям на мировом рынке аграрной продукции значительно меньше. Пока, во всяком случае.

Лукашенко высказался за введение единой валюты с Россией

Лукашенко заявил, что необходимо, в случае объединения, перейти на единую валюту, и это должен быть ни российский, ни белорусский рубль.

Также лидер страны добавил, что для него ключевым вопросом также является место расположения единого эмиссионного центра и возможность участия в эмиссии денег.

Он пояснил, что опасается повторения ситуации после распада СССР в начале 90-х годов.

"Я съездил туда, где делают тесты на COVID-19, все снял и рассказал, как это происходит" – блогер об эпидемии в США. ВИДЕО

Я просто видеофиксирую происходящее в городе и окрестностях и делюсь полученной информацией. Зато показываю, как есть на самом деле, а не так как кто-то хочет это преподнести.

"Спіймати Кайдаша" – дзеркало, що показує нас такими, якими ми є

Почала днями дивитися серіал "Спіймати Кайдаша". Чудова робота Наталії Ворожбит. От усі режими українські винні, що не давали їй розкрити свій потенціал. Тільки останні роки дали змогу зняти "Кіборгів" за її сценарієм, "Дике поле" й цю чудову екранізацію, чудову, бо в ній, як у дзеркалі, видно всю огидність українців, а місцями і їхню людяність.

Вчені назвали найдовший термін життя нового вірусу в організмі людини

Китайські медики стурбовані його історією хвороби, оскільки випадок є унікальним. На їхню думку, вірус і організм людини прожили в симбіозі багато днів. Це означає, що коронавірус може мутувати: викликати менше симптомів, але жити довше.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини