MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 квітня 2020

281 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 квітня

Посилення карантину. Чого насправді прагне влада?

Взяти хоча б заборону на пробіжки. Біг поруч зі своєю домівкою дозволений в більшості західних країн, навіть тих, що дуже серйозно постраждали від епідемії. В Україні ж він, фактично, заборонений. Хоча добре доведено, що регулярні пробіжки допомагають впоратися зі стресом, депресією, зайвою вагою і в цілому оздоровлюють людину. А ризик зараження під час пробіжки навряд чи сильно більший, ніж коли ви виходите з дому винести сміття.

"Это просто издевательство": Вилкул осчастливил больницу негодными перчатками и масками. ВИДЕО

В Кривом Роге Вилкул решил попиариться к выборам и стал раздавать больницам медицинские маски и перчатки от имени своего благотворительного фонда.

"Що нас чекає в цьому театрі безпеки" – Казанжи про Італію, карантин та Зеленського

Влада вводить обмеження і заборони, а населення на 99% не розуміє, що можна робити, а що ні. В медіа з’явилась вже купа варіантів-пояснень заборон, а сама влада це комунікує на такому рівні, що питань виникає ще більше.

17 тисяч гривень за 1 маску: типова історія владного менеджменту

Вони всі проголосували за мінімальний штраф у 17 тисяч гривень за будь-яке порушення карантину, зокрема відсутність маски у громадських місцях (нагадаю, що серед 344 депутатів – ініціаторів цього штрафу: більшість з фракції Зеленського, депутати з ЄС на чолі з Порошенком, ОПЗЖ на чолі з Медведчуком, Батьківщини на чолі з Тимошенко і Голосу на чолі з Вакарчуком та депутати з двох груп – колишні члени партії регіонів, НФ і Удару).

Поліція знайшла палія, який наробив шкоди в Чорнобильській зоні

Під час проведення невідкладних заходів працівники Іванківського відділу поліції встановили особу, причетну до виникнення пожежі.

Москаль: Через корупцію Геруса в Україні може зупинитися енергетика

Поки весь світ бореться з коронавірусом, Україні треба долати ще й герусовірус, який вразив нашу енергетику. Якщо все лишити, як є – енергетика зупиниться, а разом із нею стане промисловість, люди залишаться без світла. Енергетичний вовкулака Герус вип’є всю кров не тільки з нашої енергетики, а й з промисловості та населення.

Первая экономика Европы потеряет 3-6% в этом году – Reuters

В Германии закрыты школы, магазины, рестораны и спортивные сооружения, многие фирмы прекратили производство, чтобы помочь замедлить распространение болезни.

Трамп допустил введение пошлин на иностранную нефть, если РФ и Саудовская Аравия не договорятся

Разногласия по поводу сокращения добычи между этими странами, а также падение спроса на сырье из-за пандемии коронавируса привело к обвалу цен на нефть в марте. 30 марта стоимость нефти эталонной марки Brent упала ниже $23 за баррель

"Нагнути" світ. Путін може використати світову пандемію у війні з Україною

Небажання частини західних політиків це усвідомити і спроба на рівних домовлятися з диктатором, який взагалі не визнає жодних правил, крім тих, які придумали для інших в Москві, призвело до того, що Росія використовує найменшу можливість, щоб "нагнути" світ. Тому не варто виключати, що Кремль спробує скористатися пандемією вірусу COVID-19 в своїх експансіоністських цілях.

Чи був коронавірус несподіванкою для вчених 

Взагалі на планеті коронавірус продемонстрував на повен зріст проблему слабкої обізнаності людей про світ, що їх оточує. Одні з подивом дізналися слово "коронавірус", інші – що не можна виделками лізти в дику природу і жерти все, що бачиш. Треті – здивувалися самим фактом настільки потужного та неочікуваного спалаху цієї інфекції. "Чорний лебідь" – заволали чи не всі.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини