MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 14 квітня 2020

358 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 14 квітня

Береза: В окружении Зеленского явно очевиден реванш антиукраинских сил, но украинцы умеют защищать свое право на свободу

Владимир Зеленский и его окружение в большинстве своем не принимали участия в Революции Достоинства. Этот период жизни народа, который тогда стал началом смерти homo soveticus в Украине и моментом рождения новой украинской нации, он так и не увидел. Пропустил.

Дії Венедіктової свідчать про виконання політичного замовлення стосовно Стерненка – Казанський

За інформацією моїх джерел, минулого четверга о 15:00 генпрокурорка Венедиктова приймала в себе Олесю Кузнецову – вдову Івана Кузнецова, що загинув унаслідок нападу на Сергія Стерненка . Разом із нею був адвокат Станіслав Свириденко.

Ляшко розповів, коли очікувати на пік захворювання та за яких умов Україна почне виходити з карантину

Він підкреслив, що саме зниження динаміки зростання кількості хворих дозволить говорити про завершення карантину, інакше "замість того, щоб 24 квітня виходити з карантину вже поетапно, ми будемо дивитися на динаміку і скаржитися на уряд, який нас неправильно загнав в карантин".

Двурушничество кремлёвских попов явно попахивает биотерроризмом

Особенно тогда, когда такого рода деятельность маскируется "высокими словесами...". И более того, тогда, когда она направленна именно против граждан Украины и весьма отчётливо смахивает на широкомасштабную диверсию.

Усі кладовища Києва у поминальні дні будуть закриті – Кличко

"З пропозицією перенести поминальні дні виступили і представники конфесій, з якими я неодноразово зустрічався", – наголосив мер.

Село візьме реванш у міста?

Зараз усе тримається на надії, що бодай до кінця квітня все закінчиться. А далі той, у кого в погребі лишилася торішня картопля, і той, хто може вільно ходити своїм подвір'ям, буде на голову вищим за всіх тих "городських".

Принизливий для Росії нафтовий "Брестський мир" не допоможе уникнути нової кризи

Це найбільше скорочення видобутку нафти у світі за останні 12 років. Між іншим, той же Федун висловив вдячність керівникам Росії за досягнуту домовленість, бо якби її не було, заявив він, то через перевидобуток нафти Росії все одно довелося би зупиняти свердловини, і тоді все скорочення брати на себе, а це становило б не менше як 50% нинішнього видобутку. 

Трамп заявил, что после сделки ОПЕК+ объем сокращения добычи нефти будет вдвое большим, чем объявили

"Будучи причастным к переговорам, мягко говоря, [хочу сказать, что] объем сокращения добычи, к которому стремится ОПЕК+, составляет 20 млн баррелей в день, а не 10 млн, как в основном сообщают", – написал он.

Северная Корея выпустила противокорабельные крылатые ракеты в Японское море

Северная Корея проводит недели военных учений. По словам аналитиков, в прошлом месяце было выпущено девять баллистических ракет за четыре раунда испытаний.

Коронавирус в Беларуси: реальные данные против пропаганды Лукашенко

На государственных телеканалах продолжается катастрофическая информационная политика. Там стали чаще употреблять слово "самоизоляция" и даже репортажи на эту тему пошли (почему-то, судя по своему содержанию, направленные даже не на престарелых людей как более уязвимую группу населения, а на молодых), но они до сих пор тонут в потоках материалов про излишнюю панику и психоз, преуменьшающих опасность эпидемии.

Сергій Жадан в прямому ефірі презентує дві нові книги

Події п'єси "Хлібне перемир’я" відбуваються влітку 2014 року. Це історія однієї смерті, "яка поступово перетворюється на історію цілого покоління, на історію стосунків між дітьми та батьками, на історію зради й недовіри, сповнену комічних слів і трагічних сенсів".

Так носить или нет? Еще раз о том, что нужно знать о масках и респираторах

Он связан с одним из моих предыдущих видео, где я рассказывал о том, как меня возмущает ситуация, когда депутаты ходят в респираторах, а врачи – в масках. Я страшно возмущался и неудивительно, что человек написал письмо, и я ему реально очень благодарен.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини