MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 квітня 2020

330 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 квітня

Комітет виборців України: Зеленський за рік не виконав свої ключові "стадіонні обіцянки"

Упродовж року у Володимира Зеленського неодноразово виникали публічні конфлікти із добровольцями та учасниками війни на Донбасі. Найрезонанснішими з них стали конфлікти щодо  розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, коли ув'язнили сержанта ССО Андрія Антоненка, дитячого хірурга Юляю кузьменко та присудили домашній арешт на час розслідування військовій медсестрі Яні Дугарь; проведення акцій протесту "Ні капітуляції"; оголошення підозри Тетяні Чорновол. Низка волонтерських організацій звинуватили Президента в спробі дискредитувати волонтерський рух та учасників війни.

"Кінець епохи бідності" не настав. Коли ж закінчиться епоха політичної наївності?

Загалом, минулий рік показав, що кадрова політика – це слабке місце чинного глави держави. Так само стало очевидно, що «просто перестати стріляти», як обіцяв Зеленський ще будучи кандидатом, насправді, дуже непросто.

Пионтковский: Процесс капитуляции Украины действительно происходит буквально на наших глазах в режиме реального времени

Эта повестка пока значительно скромнее: максимальное расширение Русского Мира, распад блока НАТО, унижение и дискредитация США как гаранта безопасности Запада. Заключение новой "Ялты", раздела мира на условиях, продиктованных Кремлем. В целом, это реванш за поражение СССР в третьей мировой (холодной) войне, так же как Вторая мировая война была для Гитлера попыткой реванша за поражение в Первой.

Гайдукевич: Ну що, друже, хіба борд, якого не обхейтив лише лінивий, не був правдою?

– Ну, як там друже Вояче, рік минув, ти задоволений? В усіх в/ч реформа харчування? Нові гуртожитки побудовано? Полігони? Зарплата більше? Совкодрочерів менше в МО/ГШ? Ми наступаємо, звільняємо? Армія досі в пошані? Ти ж за це голосував? Ти це отримав, правда?

Карантин у Києві – кладовища будуть закриті до 6 червня

У Києві розробили план поетапного послаблення обмежень, розповів на брифінгу пан Кличко. Проте він не уточнив, що це за план.

"Ми повинні пройти пік хвороби. Його очікують за тиждень-два. Після цього будемо впроваджувати поступове послаблення обмежуваних заходів", - сказав Віталій Кличко.

День, который войдет в учебники: что означают отрицательные цены на нефть

Затем утром по Вашингтону цены обвалились на 83% до $2.96 за баррель. По состоянию на 13.00 по Вашингтону цена упала до уровня в менее $1 долл. На этот момент – самый низкий уровень в истории. В 14.00 по Вашингтону цена упала до 6 центов -99.67% за один день. Но потом произошел небольшой отскок в сторону 20−30 центов.

Для Росії наступають непрості часи – навіть СРСР був у кращому становищі

Звичайно, коронавірус є проблемою для всіх країн світу і це таки класичний Талебівський "чорний лебідь". Однак дійсно великі країни тим і відрізняються від одноденок, що вміють використовувати кризи для збереження та підтримання власного інтересу. ІМХО нинішнє збивання цін на нафту явно носить характер картельної змови США з саудитами – як і 30 років тому.

Ким Чен Ын тяжело болен?

Ранее телеканал CNN сообщал, что американская разведка проверяет полученную информацию о том, что Ким Чен Ын находится в тяжелом состоянии после хирургической операции.

Лукашенко: Все хотят укусить Беларусь

"Сейчас этот коронавирус стал политикой. Все смотрят, за что бы укусить Лукашенко, Беларусь – они выбились из строя. Так не надо удивляться. Все это потому, что мы сохранили систему и привели ее в порядок. И так случилось, что мы более-менее оказались готовы к этой заразе и не только к ней", – подчеркнул Лукашенко.

"Король тигрів": вибухова документалка за "кіношним" сценарієм

Джо – надзвичайно ексцентричний персонаж, який і великих кішок розводить, і кантрі-альбоми встигає записувати. І все було би добре, якби не "клята Керол Баскін". Жінка – відома в США захисниця диких тварин, яка стверджує, що Джо заробляє на тиграх, тримаючи їх у жахливих умовах. Саме тому Керол разом з чоловіком тримають притулок для диких тварин, за вхід куди, уявіть собі, також беруть гроші. Щобільше, ходять чутки, що свого колишнього чоловіка Баскін згодувала своїм же великим котикам. То хто насправді в цій історії поганець, а хто – викривач?

Вчені назвали найефективніші заходи запобігання зараженню COVID-19

Звичайна людина, що дотримується гігієни, самоізоляції та не контактує з хворими COVID-19, може не турбуватися про зараження через одяг. У її випадку прання з милом або порошком буде достатньою мірою профілактики коронавірусу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини