MENU

ЕВРО-2012 мешает жить обычным украинцам

674 1

 


Перед1 травня, їдучи на вихідні на дачу,опинились ми на переїзді під Баришевкою.Переїзд був закритий - машин в чергувишукалось - до нас 50 і після нас поступовоназбиралось ще більше. 


Змоменту нашої зупинки пройшло хвилин10 і проїхав поїзд Хюндай. Ну, думаємо,зараз відкриють шлагбаум. Ніфіга. Стоїмо.5 хвилин пройшло, 10 - переїзд закритий,по залізці ніхто не їде. Люди повиходилиз машин - перекурюють, квіточки нюхають,тупцяють ногами від нетерпіння - всічекають.


Яне витримала і фиркаючи від злості пішлавиясняти: "чому ми тут всі застрягли?!"- до станційного будиночка. Розгубленапрацівниця залізної дороги вибачаюсь,співчутливо пояснила, що проходятьвипробування Хюндаїв і за розпорядженнячергового по станцї Баришивка, переїздизакрити на всьому путі слідування.


Алевже ось-ось переїзд відкриють, бо скоропоїзд проїде назад.


Висказала,що я думаю з приводу того, що нас всіхприймають за скотів, пригрозила, щонапишу жалобу начальнику залізниціСестринському, і пішла назад. По дорозівсі водії, що стояли перед нами, чіплялисьі питали: так що ж там трапилось?! Дивуючисьна стадо покірних баранів, що не моглидо цього часу самі уточнити шотрапилось,дійшла до власної машинки. "Ось-ось"затягнулось і ще на 20 хвилин. Хюндайповернувся і трюхикаючи як заморенаелектричка, проїхав назад. Після цьогопереїзд відкрився.


Загалом,ми простояли 40 хвилин. Ті, що приїхалираніше, десь біля години...

Місце, дея працюю, попадає в фан-зону Євро. В дніматчів нас уже попередили, що на роботуми не попадемо. Будуть вихідні, які потімпотрібно буде відробити.


Якогочорта в мене і тисяч таких, як я відбираютьможливість працювати за звичним графіком,заради того, щоб іноземні туристи шлялисьвільно по Києву?! Європейці білі люди,заради яких раби повинні звільнятимісце для гульок?! Чи наша синяча владабоїться контактів місцевих з іноземцями,як в старі-недобрі часи?

Під Євро улікарні Охматдит забирають фінансування.Для того, що весело і гарно зустрітитисячі європейських гультяїв, щоб тівипили тонни пива і покричали оле-оле!на лікування хворих дітей відбираютьгроші. Наших дітей!

Ця холуйськазвичка по-хамськи відноситись до власнихгромадян і запопадливо до іноземців,обурює до глибини душі.


Бл*дь!

 

gloria_ma


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини