MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 квітня 2020

254 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 квітня

Лише вісім фактів, які свідчать про справжню зраду

Брат голови Офісу президента, спійманий на переговорах про кадрові призначення й усунення конкурентів у комерційній діяльності підприємств, вийшов сухим із води, а народний депутат Гео Лерос, який представив відеозаписи, тепер став обвинувачуваним.

Безглузда ініціатива "слуги" може подарувати Росії блискучі можливості в Україні

Вона чимало "прославилась" у своєму інтерв’ю виданню "АрміяInform", в якому заявила: "Ми за аудит держави в цілому, зокрема пільг і соціальних виплат, які нині надають військовослужбовцям. Слід передивитися й перелік пільговиків. Якщо це був контракт, і людина свідомо йшла на отримання високого грошового забезпечення, продавала свою найману силу для того, щоб захищати країну – це був його вибір і тільки так. Європейська практика обережно використовує пільговий механізм, тоді як ми призначаємо пожиттєве утримання і реальних пільговиків, і так званих".

Новий скандал на Банковій. Президент урочисто зустрічав "Мрію" з масками не для медиків, а для торгових мереж?

У листі нардепа Гереги до міського голови столиці Кличка, який оприлюднила "Українська правда", йдеться: "Шановний Віталію Володимировичу! На тому тижні літак "Мрія" доставив до України велику партію медичних масок, окулярів, стерильних комбінезонів 5 ступеню захисту, а також інші товари протиепідемічного призначення. Всі вони мають європейський і український сертифікати якості. Коли буде замовлена велика партія, ціна буде меншою (прайс товарів додається). Якщо буде ваша зацікавленість, то просимо вас звертатися з усіма питаннями до визначених осіб у компанії "Епіцентр К".  

Уряд дозволив роботу ринків: за яких умов вони працюватимуть

Також є умови для продавців – щонайменше 3 метри відстані між їхніми робочими місцями та наявність захисних екранів між продавцями й покупцями.

В Краматорске обезвредили и наказали особо опасную бабушку. Тем временем в центре Киева спокойно ресторанит "слуга" Тищенко

Я только "за", чтобы работали в Киеве хорошие рестораны, а успешные бизнесмены зарабатывали деньги и даже шли в политику. Пусть и от "Слуги народа", я с детства за такой сплав политики и бизнеса. Но бабушку тоже жалко. Не от хорошей жизни в старости они на улице стоит с этими носочками на деревянном стуле. Может, ей просто есть нечего уже. Конечно, все вместе носки у нее дешевле пары чашек чая в "Велюре", но для нее это очень важно.

"Таємні американські біолабораторії в Україні": журналістка вказала на маніпуляції "1+1" щодо коронавірусу

Раніше "1+1" транслював тільки ту частину російських пропагандиських наративів, що стосувалися антипорошенківської пропаганди. Віднині транслюють весь спектр російської пропаганди.

Кім Чен Ин править у звичайному режимі – розвідка Південної Кореї

"У відповідь на питання деяких законодавців комітету оборони Національних зборів про здоров'я керівника КНДР міністерство оборони, Об'єднаний комітет начальників штабів і розвідувальні органи повідомили, що, за їхніми оцінками, Кім Чен Ин керує країною як зазвичай", – цитує агентство своїх джерел.

Путин и его банда профукали тучные годы и теперь стремительно несутся в нищету

Мы как-то уже писали о том, что в конце минувшего года, на фоне падения спроса на газ, Газпромом была организована операция по срочной подтяжке показателей продажи газа на Запад к плановому уровню в 200 млрд кубов. Недостающее до нужного рубежа количество газа было куплено дочками и внучками Газпрома в Европе с тем, чтобы потом его потихоньку распродать. Но сам Газпром закрылся с нужными показателями.

В Нью-Йорке для медиков устроили грандиозное авиашоу. ФОТО

Группы высшего пилотажа показали "Голубые ангелы" и "Буревестники" из американских ВВС. Мероприятие получило название "Сильная Америка".

"Всі пазли сходяться докупи" – Оксана Забужко відреагувала на фільм "ДАУ", концепцію "Бабиного яру" та "свою участь" у її створенні

Викладення у вільний доступ двох фільмів із проекту російського режисера Іллі Хржановського ДАУ – Наташа і Дегенерація, спричинило величезний скандал в українському суспільстві. І для скандалу є щонайменше дві передумови – зйомки у сценах експериментів у фільмі Дегенерація немовлят із Харківського сиротинця (ювенальні прокурори Харкова відкрили кримінальне провадження "за фактами катування, а також виготовленні і розповсюдження творів, що пропагують культ насильства"), а також той факт, що режисер фільму є художнім керівником Меморіального комплексу Бабин яр у Києві і днями до ЗМІ потрапили деяки фрагменти концепції, яку команда, що працює над її створенням, обіцяє оприлюднити у середині червня.

З 1 травня не запрацює: в Україні через карантин перенесли запуск системи фотовідеофіксації порушень ПДР

"Ці обмеження частково стосуються і роботи певних підрозділів Національної поліції та інших організацій, задіяних у процесі роботи системи автофіксації", – відзначили там.

1945 року на Ельбі з американцями зустрілися не росіяни

Подія, яка ввійшла в історію Другої світової як "зустріч на Ельбі" справді була символічною. Адже в серці розгромленої нацистської Німеччини встановили прямий контакт сухопутні війська союзників – Радянського Союзу та Сполучених Штатів, розрізавши тим самим німецькі війська навпіл. Іще чинив опір Берлін, іще Гітлер будував химерні плани, іще гинули тисячі й тисячі вояків різних армій і цивільних осіб у багатьох країнах Європи, які були ареною бойовиська, – проте кінець Третього Райху став самоочевидним.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини