MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 травня 2020

189 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 травня

Саакашвілі очолив паралельний уряд. Тепер у міністрів буде два хазяїни?

У нас є Уряд. Це своєрідний виконком при Верховній раді. Бо ВР шльопає закони. А Уряд бере під козирьок і йде ці закони виконувати. Для цього Рада затверджує бюджет. А Уряд потім ці гроші освоює.

Минск в турборежиме: новые инициативы Ермака крайне опасны, а его позиция – все более созвучна московской

4 мая глава Офиса президента Андрей Ермак и министр реинтеграции Алексей Резников одновременно выступили в медиа со своим видением дальнейшего переговорного процесса и его конфигураций. Ермак и Резников оказались плотно синхронизированы не только во времени, но и в том, что касалось смыслового наполнения их высказываний и самой структуры подачи информации.

Александр Байда: "непотопляемый торгаш" министерства обороны

Буквально на следующий день, 29 апреля НАБУ сообщили о подозрении четырем лицам, которые фактически руководили и обеспечивали работу ООО "Оптимумспецдеталь" в совершении тяжкого и особо тяжкого преступления – уклонении от уплаты налогов в особо крупном размере и легализации средств в особо крупных размерах, приобретенных в результате указанного преступления. Здесь речь идет о том, что фигуранты дела наладили схему по поставкам товаров неизвестного происхождения предприятиям государственного концерна "Укроборонпром" с уклонением от уплаты налогов. Всего в результате такой деятельности поставлено товаров на сумму около 165 млн грн.

Популістичні заяви про збільшення заробітної плати та міфічні звільнення: що відбувається у новій системі фінансування охорони здоров’я

Суть трансформації – змінити систему фінансування охорони здоров’я, щоб пацієнт отримував дійсно безоплатну, безпечну і якісну меддопомогу, а кошти платників податків використовувались ефективно і “йшли за пацієнтом” в ті медзаклади та до тих лікарів, яких обирає сам пацієнт.

Суд відмовив у продовженні запобіжного заходу Марусі Звіробій. ДОКУМЕНТ

"Сьогодні слідча суддя Печерського суду повернула прокуророві у справі "потерпілого Зеленського" клопотання про продовження процесуальних обов’язків Марусі Звіробій. Тепер у Марусі немає жодного запобіжного заходу у цій "надзвичайно складній справі", – повідомив адвокат волонтерки.

Снєгирьов: Вшановуючи пам‘ять українців, полеглих у роки Другої світової, не варто поділяти героїв на "своїх" та "чужих"

Україна, як країна розподілу, була розірвана на шмаття чужинцями-завойовниками, змушена була платити страшну ціну, приносячи на вівтар завойовників кращі життя своїх синів та дочок. Трагедія українського народу полягала у тому, що українці змушені були стріляти у своїх братів українців, замість того щоби боротися проти спільного ворога за визволення своєї Батьківщини. Ми схиляємо прапори, як символ скорботи за усіма полеглими, які захищали свою Україну, у своєму розумінні тогочасного моменту.

"Дєди воєвалі". Росія продовжує поповнювати світову колекцію безпрецедентного абсурду

З дна брудного міського каналу піднімаються два водолаза. Вони тримають в руках портрети "дєдов, що воєвалі"... Портрети загорнуті в пльонку, щоб не намокли...

На березі їх зустрічають два мєнта у формі і медичних масках. В руках вони також тримають портрети дєдов і пару гвоздик...

Ведучий новин наголошує: "Акция специально проведена в день между днем водолаза и днем победы"...

Рейтинг Путина рухнул до исторического минимума – опрос "Левада-центра"

Как выяснили социологи, на конец апреля деятельность Путина «одобряли» 59% респондентов. Это на 4 процентных пункта ниже, чем в марте, на 10 п.п. ниже, чем в январе, и на 26 п.п. меньше посткрымского пика (85% в марте 2015-го).

Чому Білорусь не запровадила карантин?

Лукашенко пояснив, що в Білорусі «не пішли фронтом», а борються з інфекцією точково й осередково. «Ми завжди дивилися за охороною здоровʼя, не віддали її у приватні руки. Так, нам непросто було. Ми небагата країна, нам це дорого обходилося. Але зате це повернеться сторицею», — пояснив Лукашенко.

Здавалося б, з "ДАУ" і дітьми все проговорили? Тоді прочитайте цей пост – експертка з нейропсихології

Щоб взяти хлопчика (2,5–3 років) з сиротинця на декілька днів на зйомки в декораціях інституту Іллі Хржановському знадобилось розпорядження державного облздраву і домовленість з опікункою дитини. Сама опікунка на майданчику не була присутня. Цю інформацію вона підтверджує в інтерв'ю. Хто несе відповідальність за дитину або представляв її інтереси – невідомо.

Про кілограми та калорії. Яка дієта краще за інших – блог дієтологині

Кожна "серйозна" дієта має мати обмеження і "ізюмінку", наприклад, відмовитися від всього білого, чи мати назву "протокол". Або на ній худнуть зірки і співачки. Або в ній присутні ягоди годжі, чай матча, спіруліна і кокосове масло.

Мессі знову в справі: Барселона відновила тренування після тривалої паузи. ФОТО

Перед тим, як повернутися до занять, усі футболісти, тренери і працівники каталонського клубу здали тести на коронавірус. Всі вони показали негативний результат.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини