MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 травня 2020

182 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 травня

Не дивлячись на шквал критики, у Зеленського зараз немає конкурентів – політичний експерт

Коли політологи та експерти намагаються проаналізувати успіхи чи поразки Зеленського, важливо зрозуміти, що ми аналізуємо, успіх громадянина Зеленського, успіх Президента України чи успіх самої України. Це три різні категорії, які в нашій державі не завжди перетинаються. Тож я б хотів проаналізувати не успіхи чи поразки, не "зраду" або "перемогу", а знакові для країни речі.

Хімію сприйняття Зеленського не розуміє ніхто. Включаючи самого гаранта

Я точно не розумію як центральна влада хоче донести до людей необхідність підвищення тарифів на комунальні послуги на протилежних світових тенденціях. Слава і довіра є ефемерними речами. І коли наступить злам сприйняття Володимира Зеленського в очах українців, усі спроби щось змінити будуть марними.

Блогер: Нам навязали монополию на бессилие

Сегодня импотенция институтов обеспечения безопасности ощущается как никогда до этого остро. Все наши «любимые обыватели», нежно называемые преЗЕдентом – «население», как-то забывают о том, что именно они требуют защиты от возможных угроз жизни и здоровью. Однако, огромное их количество ежедневно воют о «сильной руке», «легитимном насилии» и «железном порядке», абсолютно не понимая того факта, что все эти драконовские меры возьмут в ежовые рукавицы именно обывателя.

Розбірки в стилі "90-х". У Броварах сталася стрілянина між підприємцями та нелегальними перевізниками. ВІДЕО

"За попередньою версією, відбувся конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками. Інформація про потерпілих з‘ясовується", – зазначили у поліції.

Власть наметила новую жертву своих антиреформ – Фурса

Очень не нравится украинским политикам и олиграхам, что хотя бы часть госкомпаний и особенно украинских госбанков ушло от их влияния. И надо это вернуть. Но нельзя же сказать людям, что очень плохо, когда правильным людям не дают сидеть на правильных потоках. Поэтому используется давний метод "Патриотизм – последнее пребежище негодяя". И это не значит, что все патриоты негодяи, это значит, что негодяи используют патриотизм для того, чтобы обманывать и воровать.

Ринок в Ухані не був джерелом COVID-19

Зазначається, що у тварин на ринку зібрали зразки і вони дали негативний результат на нову коронавірусну інфекцію. Тобто вони не могли заразити покупців і бути проміжним господарем коронавірусу. 

Из-за коронавируса 14 миллионов жителей Латинской Америки находятся на грани голода – ООН

"Всемирная продовольственная программа ООН предупреждает, что в Латинской Америке на грани голода находятся по меньшей мере 14 миллионов людей, поскольку пандемия коронавирус, что продолжается, закрывает людей в своих домах, лишает работы и калечит экономику", – говорится в сообщении.

Хакерские атаки на Германию могут очень дорого обойтись России

Генеральный прокурор Германии 5 мая 2020 года выдает ордер на арест россиянина Дмитрия Бадина, имеющего отношение к кибератакам на Бундестаг в 2015 году, осуществленных группой APT28. На момент проведения этих кибератак Бадин был сотрудником российской военной разведки ГРУ.

Довженко-центр зазнав руйнівного удару прицільною авіабомбою

Учора ця дурнувати історія із штурмом Музею Івана Гончара (ну, люди з мізками усе це якось по-іншому роблять, якщо там справді були підстави щось "дослідницьке" учиняти). Учора ж стало відомо, що чергова спроба ствердити паспорт на програму бюджетної підтримки кінематографа знову зазнала фіаско. Нібито одна з причин – об'єм фінансування Довженко-центру: ну, забагато йому грошей (минулого року – 10 мільйонів гривень, цьогоріч просили 8 з гаком). Ніц, не дають. І знову підвісили все, от сі бездарні, от сі цинічні чиновні душі.

Дрімучі уявлення урядовців про сурогатне материнство: чи можна це виправити?

Сучасна репродуктивна медицина (і вітчизняна у тому числі) досягла значних успіхів у сфері людської прокреації. І Україна посідає тут чільне місце.

Основним стимулом до стрімкого розвитку і поширення репродуктивних технологій є незламне прагнення людини, з тих чи інших причин позбавленої такої природної можливості, мати генетично рідну дитину.

В Індії мавпи вкрали зразки крові пацієнтів з коронавірусом. ВІДЕО

В Індії мавп'яча зграя скоїла напад на працівника медичної лабораторії і вкрала зразки крові пацієнтів з COVID-19, чим викликала побоювання, що дикі тварини можуть поширити вірус. Індійській владі часто доводиться боротися з приматами, які крадуть їжу чи мобільні телефони.

Українська асоціація футболу оголосила місце проведення фіналу наступного розіграшу Кубка України

У цьому місті повинен був пройти фінал поточного розіграшу турніру 8 липня, але його перенесли до Львова через складну ситуацію з коронавірусом в регіоні.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини