MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 червня 2020

382 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 червня

Ему закрыли съёмки. Закрыли бизнес. Именно тогда он впервые обратился по видео к людям, властям. И не был услышан. Не запретили бы «Сватов», все было бы иначе. Всегда именно мелочь становится главной в том, как развивается история.

Без "Плана Б", или Розовые очки премьера

И хотя при этом он заявил, что сейчас ни одно правительство мира не прогнозирует более чем на три месяца вперед, но в качестве доказательства своей правоты сослался на обнадеживающие макропрогнозы Минэкономики, МВФ, Всемирного банка и мировых аналитических центров.

КВУ: 153 депутати фракції "Слуга Народу" – мільйонери

Найменше коштів серед депутатів «Слуги Народу» задекларували Сергій Колебошин (75 тис. грн.), Єлизавета Богуцька (66 тис.), Орест Саламаха (62 тис.), Юлія Овчинникова (55 тис.) та Анатолій Драбовський (16 тис.).

Біда не в тому, що вони крадуть наші гроші – Омелян

Слухаю свідчення П’ятого президента України Петра Порошенка в Апеляційному суді Києва в рамках апеляції адвокатів президента-втікача Віктора Януковича на вирок у справі про державну зраду. Таке враження, що це не ми винесли вирок Януковичу і його банді, а Янукович з Путіним тепер засуджують нас.

МакДональдс-Україна опинився в центрі мовного скандалу

Покупці звернули увагу на те, що всесвітня мережа швидкого харчування МакДональдс пропонує в Україні тільки дві мови меню: українську та англійську. Фото терміналу самообслуговування залили у соцмережі й воно стало вірусним.

Українці почали репостити фото на свої сторінки, жартуючи, що любителі "русского міра" скоро заявлять, ніби МакДональдс їх "утискає".

У Києві директор школи, яка отримала позитивний тест на COVID-19, пішла на роботу та спілкувалася з великою кількістю людей

Держпродспоживслужба міста звернулася до правоохоронних органів щодо порушення проти директора кримінальної справи за порушення правил самоізоляції і нараження інших людей на небезпеку.

Айвазовська: Навіть Табачник не зміг відмовитись від ЗНО, яке дуже заважало ректорам, але стало справжнім соціальним ліфтом для випускників. Аж тут прийшов карантин…

Депутати пішли дискутувати, а управлінці думати, але думати потрібно не про скасування ЗНО, а належну форму його реалізації в умовах карантину (більше пунктів, триваліший період, менші групи, санітарні заходи). Я вже давно не працюю з цією темою, але продовжую дивуватись, як політики вміло собі цілять в ногу.

Россия вступает в острую фазу противостояния

Главное — не голосовать "за", пусть вбрасывают, приписывают, подтасовывают и делают то, к чему они давно привыкли. Об объемах приписок и фальсификаций в Кремле примерно будут знать по-любому, это должно их расстроить, хотя бы чуть-чуть. Впрочем, Путин уже понимает, что потерял поддержку реального большинства населения, и его рейтинги продолжат падать. Именно поэтому он так активно вооружает личную Гвардию и дает силовикам все больше прав бесчинствовать по всей стране.

Ще одна політична справа: в Росії  до 16 років в’язниці за звинуваченням у шпигунстві засудили американця Пола Вілана

У свою чергу адвокат Вілана заявив, що з рішенням суду не згоден і оскаржить його протягом 10 діб.

Сам американець своєї провини не визнав і назвав оголошений йому вирок політичним.

«Це політичний суд, фіктивний суд. Ми довели мою невинність, довели фабрикації, тепер завдання — подолати телефонне правосуддя», — сказав Вілан.

Барбара Стрейзанд презентовала дочери убитого Джорджа Флойда акции Disney

Джианна Флойд опубликовала в своем Instagram фотографию сертификата с акциями. «Спасибо, Барбра Стрейзанд за эту посылку. Теперь благодаря вам я являюсь акционером Disney», — сообщила Флойд.

Bloomberg: Перші вакцини від коронавірусу не будуть рятувати від зараження

В той час, як країни одна за одною виходять з карантину, їхні лідери дивляться на превентивні ін'єкції як на дорогу до темпу життя, який був до пандемії. Завдяки мільярдам доларів інвестицій від урядів, вакцини різних виробників: від невеликих компаній на зразок китайської СanSino Biologics до гігантів, таких як Pfizer Inc і AstraZeneca Plc. - зараз на етапі активної розробки. Щонайменше один з експериментальних препаратів, які розвиваються найшвидше, вже перейшов до випробування на людях. Перед тим він продемонстрував ефективність у лікуванні тяжко хворих тварин. Однак, у питанні запобігання зараження він виявиввся не таким дієвим. Експерти кажуть, що такі продукти можуть, попри їхню обмежену дію, можуть потрапити у широкий вжиток. Принаймні, їх можуть використовувати, поки на ринку не з'явиться щось більш ефективне.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини