MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 червня 2020

294 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 червня

Дважды в одну реку вошел, и второй раз не вышел: Депутаты не отпустили Святослава Вакарчука из Рады

В то же время парламент проголосовал за сложение полномочий народного депутата из фракции "Батькивщина" Ольги Бельковой. За такое решение проголосовали 343 народных депутата.

Верховная Рада не поддержала программу действий Кабмина. У Шмыгаля нет годичного иммунитета

К слову, «против» проголосовало 69 нардепов, а воздержались 30 парламентариев. Между тем, фракция «Слуга народа»  дала лишь 176 голосов «за».

США продадуть Україні 16 патрульних катерів: загальна вартість озброєння складає $600 млн

«Державний департамент прийняв рішення про затвердження можливого продажу військової техніки уряду України до 16-ти патрульних катерів типу Mark VI, а також пов’язаного з ними оснащення на орієнтовну вартість $600 млн», — зазначається в повідомленні.

Чому постраждав "журналіст Шарія" з "Останкіно"?

Відповідь можна легко знайти, якщо придивитися до персон партії Шарія. І ось постраждалим виявляється «журналіст», який отримував вищу освіту в «Московском институте телевидения и радиовещания "Останкино"». А один з лідерів партії прямо говорить: напади на «журналістів Шарія» - це найкращий піар для самого Шарія. 

Массовая раздача паспортов РФ в Украине: чего добивается Кремль

Несмотря на эти серьезные последствия, международному сообществу еще предстоит ввести какие-либо дополнительные санкции против России, т.к. президент России Владимир Путин продолжает проводить политику паспортного империализма в Украине с очевидной безнаказанностью.

Удар по бедности: будет ли в Украине пересмотрен прожиточный минимум

Это - черта бедности для стран с уровнем дохода ниже среднего, к которым и относится Украина (черта бедности для стран с доходом выше среднего - 5,5 доллара в день). Учитывая, что прожиточный минимум в Украине с 1 января 2020 года составляет на одного человека в месяц 2027 гривен; с 1 июля будет 2118 гривен; с 1 декабря – 2189 гривен, то с ООН не поспоришь. И есть все шансы обновить антирекорд, чему будет способствовать, опять-таки, по прогнозам международных институций, падение экономики Украины в пределах 8% из-за пандемии коронавирса, а точнее – грядущего экономического кризиса.

Голобуцький: Ніхто не хоче брати на себе відповідальність за ситуацію в країні

Вже з'явилась інформація, що Єрмак був в курсі браку голосів за програму Шмигаля, але розраховував на особистий авторитет Зеленського - "Слуги" мали проголосувати просто тому, що Зеленський їх попросив. Не вийшло. Єрмака послали разом з Арахамією. Бунт "Слуг" не лише не припиняється, але набуває нових потужностей.

Трамп підписав санкції проти Китаю

"У середу, 17 червня 2020 року, президент підписав закон S. 347, який засуджує грубі порушення прав певних етнічних груп мусульманських меншин в СУАР в Китаї і включає певні повноваження накладати санкції на конкретних іноземних осіб", – йдеться в повідомленні.

У Білорусі напередодні виборів президента зник головний суперник Лукашенка

Вранці в четвер Бабаріко, а також його син Едуард, керівний ініціативною групою за висунення кандидатом в президенти, перестали виходити на зв'язок – за деякими даними, вони доставлені в Департамент фінансових розслідувань (ДФР).

Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану

Пабло Ларраін вже знімав подібне кіно про культову постать (див. фільм «Джекі», в якому Наталі Портман зіграла Жаклін Кеннеді); цього разу чилійський режисер перенесе на кіноекран сценарій Стівена Найта («Гострі картузи»).

Скрипник ще не вичерпав себе у "Зорі". У другому колі першої шістки ми можемо побачити зовсім іншу команду

У мене складається враження, що під час карантину кожен гравець "Зорі" жив власним життям, мало хто із ними займався по програмі підтримки форми. За два тижні повернути футболістів у нормальну форму просто нереально. Гравці перебувають у різних кондиціях, потрібно відновлювати командні дії, зв'язки. Особливо це важливо, для команди, яка будує свою гру через атаку та короткий пас.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини