MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 червня 2020

211 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 червня

Фесенко: У меня нет сомнений, что рейтинг Зеленского снижается. Вслед за завышенными ожиданиями неизбежно наступает разочарование

Падение уровня одобрения заявлений и действий Президента Зеленского (-9%) намного больше, чем снижение уровня одобрения действий Кабмина и Верховной Рады (и в том и в другом случае всего лишь -1%). Ранее, когда КМИС фиксировал значительное снижение рейтинга Президента Зеленского (в ноябре прошлого года и с декабря 2019 г. по февраль 2020 г.), примерно в такой же пропорции снижались и рейтинги правительства и парламента.

"Україні потрібне мирне перезавантаження влади". Турчинов очолив штаб партії Порошенка

"Мені боляче спостерігати, як національна безпека і оборона, яким я присвятив частину свого життя, знову стають далеко не першим пріоритетом держави, що в умовах війни неприпустимо", – вважає Турчинов.

Для захисту влади від журналістів: НСЖУ вимагає зняти з розгляду законопроект "Про медіа" через системні загрози свободі слова

У законопроекті збережено ідею встановлення мега контролю над усіма медіа. Функцію регулятора пропонується покласти на Національну раду з питань телебачення і радіомовлення. Це політично заангажований орган, де половину складу призначають представники політичних партій Верховної Ради, а іншу половину – президент.

Як "сипляться" депутатські фракції в Київській міській раді

У Київській міській раді є багато прикладів переходів депутатів між фракціями. Деякі з них є вимушеними, а інші - за власної ініціативи. Під «вимушеними» йдеться, наприклад, про перехід з фракції «Самопоміч», яка саморозпустилась, а депутати долучились до інших фракцій.  

Фурса: Анонсированное Зеленским повышение "минималки" – совершенно искусственное решение в духе Венесуэлы

Что такого должно случится в кризисный год, чтобы зарплата в гривне выросла на 37%? Вопрос риторический. Если мы, конечно, не планируем девальвацию гривны. Такой сценарий ведь есть. Посмотрели на рейтинги. Увидели, что 61% украинцев против сотрудничества с МВФ и вообще всяких там кредитов, перестали сотрудничать с МВФ, получили дефолт с резкой инфляцией и девальвацией. И вот тогда в минимальной зарплате в 6,5 тысяч гривен уже нет ничего удивительного. Да и украинцы получать то, что хотели.

Не словом, а делом: Казанский показал, как в ОПЗЖ чтят "священный подвиг дедов". ФОТО

Вот, например, Донецкая область. Памятник рабочим одного из заводов Константиновки, погибшим во Второй мировой. Сам завод разграблен, памятник заброшен и разваливается. Алюминиевые буквы с именами погибших кто-то оторвал и украл. Никому нет дела до этого объекта.

Священник Юстин Бойко звернувся до Уляни Супрун через схвалення нею одностатевих шлюбів

Що ж, демократія є демократією. Ви висловлюєтеся публічно, а я як священник і богослов зобов'язаний публічно оцінити Ваш вислів у світлі вчення Католицької Церкви.

Отож, як священник стверджую, що коли Ви публічно пишете такі речі і в той же час визнаєте свою приналежність до Католицької Церкви (наскільки я розумію до УГКЦ), то Ваші слова суперечать вченню Церкви.

Акт відновлення Української Держави: що варто знати про "союзництво" ОУН із гітлерівською Німеччиною

Національні Збори, на яких було проголошено Акт, обрали головою новоствореного Державного Правління Ярослава Стецька – активного діяча ОУН, одного із найближчих соратників Степана Бандери. 

"Пенелопагейт": Бывшего премьер-министра Франции приговорили в 5 годам тюрьмы

Его супруге Пенелопе предъявлено обвинение в соучастии в растрате. Она приговорена к трем годам условно. Обоих также оштрафовали на 375 тыс. евро. Отмечается, что адвокат экс-премьера и его жены уже подал апелляцию. До ее рассмотрения экс-премьер остается на свободе.

Таємниці Меланії Трамп: про що йдеться у новій книжці про першу леді США?

Американська газета Washington Post, у якій працює Джордан, опублікувавши заздалегідь кілька витягів із книжки, поширила новину, яка, схоже, зацікавила весь світ. Згідно з нею, Меланія Трамп відмовилася переїхати з новообраним тоді президентом Дональдом Трампом до Білого дому в Вашингтоні після його інавгурації в січні 2017 року.

"Поправки в Конституцию – историческое преступление": в РФ уволился ведущий пропагандистского канала, не захотевший пиарить "обнуление" Путина

"То, что происходит сейчас – выше моего понимания. Поправки в Конституцию – историческое преступление. К отпиариванию которого привлекают некую сомнительную викторину (один из организаторов, прости господи, "Ассоциация ЮРИСТОВ России“), мнения списанных историей "випов" – именно в кавычках, некие подачки на детей… Я, честно говоря, впал в ступор, когда региональные депутаты наравне с народными избранниками других субъектов РФ дружно одобрили правки", — пишет Жаринов.

Китай одноголосно ухвалив скандальний закон про "національну безпеку" Гонконгу

За «акти розколу, підривної діяльності» тощо каратимуть пожиттєвим ув’язненням. За джерелами ЗМІ, лиш деякі делегати з Гонконгу бачили на власні очі проект закону до його ухвалення.

В "Симпсонах" белые актеры больше не будут озвучивать темнокожих персонажей

Отмечается, что “Симпсоны“ в течение последних нескольких лет неоднократно подвергались критике на расовой почве, в частности из-за индийского персонажа Апу. На фоне этого актер Хэнк Азария, который озвучивал Апу, в январе заявил, что больше не будет заниматься его озвучкой.

Криштиану Роналду опередил Лионеля Месси в гонке за "Золотой мяч"

В свою очередь Криштиану Роналду переместился с четвертой позиции на вторую, а полузащитник "Манчестер Сити" Кевин Де Брейне  – на одну строку ниже (ранее он был вторым).

Своє смачніше: як вирощувати трави на кухні

Я завжди бачила, як захоплено моя мати працює на городі та сама з радістю допомагала їй доглядати за рослинами. Спостерігати за їхнім розвитком – дуже цікаве зайняття. Тож щойно в мене з’явилася можливість виростити щось на сонячному підвіконні нової квартири, я нею скористалася.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини