MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 серпня 2020

554 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 серпня

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницький подав у відставку

"Він підтвердив мені, що йде, тому що закінчується термін його повноважень, і він хоче показати, що не тримається за посаду. Також він підтвердив мені, що ніхто його не примушував. А новий конкурс на посаду глави САП почнеться вже 4 сентября!" , – заявив Береза.

Україна призупиняє безвізовий режим з Білоруссю

"Відтак, запрацює новий порядок виїзду, який дозволить покращити захист українських громадян, оскільки у разі втрати за кордоном внутрішнього паспорта ідентифікація громадян України закордонними установами є тривалою та складною на відміну від оперативних процедур документування подорожуючих у разі втрати закордонних паспортів", - йдеться в повідомленні. 

Журнал "Новое время" опубликовал рейтинг самых влиятельных людей Украины

Отметим, что в первую десятку не попали премьер-министр Украины Денис Шмыгаль и спикер ВР Дмитрий Разумков. Они находятся на 11-м и 12-м месте соответственно. Также в двадцатке - Виталий Кличко, мэр Киева, Максим Степанов, министр здравоохранения, Александр Ярославский, владелец и президент группы DCH.

Фесенко: Как это не парадоксально, но Порошенко политически реанимировал Медведчука и стал его "крестным отцом"

Первое место Зеленского абсолютно закономерно, как бы кто к нему не относился. Президент Украины, какой бы не была его фамилия, был, есть и будет (в обозримой перспективе) самой влиятельной фигурой власти в Украине. При Зеленском статус главы государства даже усилился, так как де-факто у нас сформировался режим президентской республики. На Президента, конечно, влияют люди из его ближайшего окружения, рекомендации советников и правительства, но последнее слово остается за ним, да и основные политические установки (в самых общих чертах) определяет именно он.

АМКУ открыл дело против Roshen

"По имеющейся у АМКУ информации, в ходе ведения своей хозяйственной деятельности группа Roshen течение 2018 года устанавливала разные цены, а также разные условия приобретения патоки для определенной группы потребителей – кондитерских фабрик", - говорится в сообщении.

Сніжана Єгорова потрапила в скандал через висловлювання щодо українських воїнів. ВІДЕО

"Все що пропонується останнім часом, в постмайданний час, наприклад, мене абсолютно не влаштовує. Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють на суржику. І готові своє життя покласти... Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє", - сказала Єгорова.

Немецкие врачи разрешили транспортировку Навального в Берлин

"Немецкие врачи - профессиональные реаниматологи - осмотрев Алексея Навального, пришли к выводу о том, что он транспортабелен и оборудование их самолета позволяет безопасно немедленно перевезти его в Берлин в университетскую клинику Шарите в соответствии с желанием Юлии Навальной", - написала она.

Білоруси не подужають зміну влади за жодних обставин

Всі ці благодійні вливання євро "для підтримання протестувальників, котрі втратили роботу" ніяк не вплинуть на шанси усунути Лукашенка. Або Європа свідомо бере на повне утримання Білорусь і бере під повний контроль нову білоруську владу - або Білорусь лишається на утриманні Росії в тому стані, як є. Тобто, заповідником посткомуністичної диктатури.

"Ваш Василь". На фестивалі "Молодість" покажуть документальну стрічку про Стуса. ВІДЕО

У стрічці про Стуса розповідають його рідні – сестра Марія та син Дмитро, а також однодумці та товариші.

"Фільм "Ваш Василь" – поодинока чесна спроба збагнути та інтерпретувати постать Стуса мовою сучасного кіно", – заявив син поета Дмитро.

Все, що треба знати про футбольний чемпіонат України, який стартує вже сьогодні

Останні кілька сезонів в УПЛ грали 12 команд. Змагання проводилися в два етапи – після 22-х турів команди ділилися на дві групи, після чого грали ще 10 турів. Тепер же УПЛ повернеться до класичного формату в два кола. За підсумками чемпіонату у класі понизиться лише один клуб, а на зміну йому прийдуть три новачки з ліги першої.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини