MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 серпня 2020

160 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 серпня

Три причины, почему продвигаемый Зеленским "консенсус безразличия" обречен на фиаско

В этом смысле неопытность и наоборот – чрезмерно долгое пребывание во власти – иногда схожи в последствиях. Тот, кто не имеет опыта, зачастую не умеет отличать текущие темы от стратегических, а значит – не чувствует и не знает, куда и как идти. Ну а тот, кто долго находится во власти – вообще теряет понимание/ощущение того, что надо стране, и, в итоге, сворачивает в направлении ложного курса.

Кулеба: "Наша позиція дуже чітка". Усі контакти України з Білоруссю поставлені на паузу. ВІДЕО

"Ми приєдналися до заяви Європейського Союзу, щойно вона стала формально відкритою до приєднання. І наша позиція з цього приводу дуже чітка. Крім того, ви чули чіткі заяви президента України, його публічні коментарі з цього приводу. Крім того, ми зробили те, що поки що не зробила жодна країна: ми викликали свого посла на консультацію з огляду на, зокрема, ті події, які розгортаються в Білорусі", — додав політик.

СБУ пропонує заборонити йти на вибори особам з подвійним громадянством

Баканов також закликав звернути окрему увагу на належне інформаційно-технічне забезпечення виборчого процесу, зокрема роботу системи "Місцеві вибори". За його словами, СБУ застосує додаткові засоби, щоб унеможливити спроби втручання у роботу автоматизованих систем ЦВК, повідомляє пресцентр РНБО.

Лечебный распил: власть собирается потратить 5 млрд грн на ненужную медтехнику в преддверии второй волны COVID-19?

Между тем от закупок критически необходимой медтехники, которая поможет встретить вторую, куда более грозную, волну коронавируса и спасти десятки тысяч жизней – власти отказались. Потому что объемы откатов в разы меньше?

Дефіцит держбюджету складає понад 50 мільярдів гривень

Згідно з повідомленням, зведений бюджет України в січні-липні цього року виконано з дефіцитом 32,067 млрд грн проти 22,7 млрд грн профіциту за аналогічний період 2019-го.

Росія вислала норвезького дипломата у відповідь на такі ж дії Осло

"З російського боку було підкреслено, що деструктивна лінія, яка проводиться норвезькою владою, неминуче негативно позначається на атмосфері двосторонніх відносин. Відповідальність за наслідки такої політики повністю лягає на Осло", – додали в МЗС.

Завернули біля стійки реєстрації: білорусів не пустили літаком в Україну після запровадження заборони на в'їзд іноземців

"Наш рейс повинен був відправитися о 22.40, прибуття о 23.40. Я приїхав в аеропорт близько 21 години. Спочатку дівчина на стійці говорила нам, що не знає подробиць, мовляв, їй сказали білорусів не пускати, вона і не пропускає. Потім з'явився якийсь чоловік, який зачитав текст постанови Кабміну України, де були перераховані категорії громадян, які можуть перетнути кордон," – розповів один з недопущених на борт білорусів.

Tesla стала найдорожчою автомобільною компанією світу

У той час як інші автовиробники змушені інвестувати мільярди в капітальний ремонт своїх двигунів внутрішнього згоряння для виробництва автомобілів на батарейках, інвестори впевнені, що Tesla зможе перетворитися з нішевого виробника автомобілів в світового лідера в області екологічно чистих автомобілів.

Чим корисні помідори та кому вони протипоказані

Рекомендовано, щоб в денний раціон входило 5 – 7,5 мг лікопіну. Поряд з іншими овочами оранжевого або насиченого червоного кольору, що містять лікопін, на день вистачить два помідори, або одна склянка томатного соку чи 2-3 столових ложки натурального томатного соусу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини