MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 31 серпня 2020

234 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 31 серпня

"Какая разніца"? Чому звільнення Фокіна з ТКГ не матиме значення

На заяву Фокіна різко негативно відреагували в "Європейській солідарності". Там не лише вимагають прибрати цю особу з української делегації в Мінську, але й закликали владу "негайно оприлюднити позицію української делегації. Замість публікації різноманітних світоглядних позицій Фокіна, який кілька років тому закликав Україну з розумінням поставитися до російської анексії Криму". 

Снєгирьов: Питання загальної амністії терористів "ЛДНР" взагалі не варто піднімати

За задумом Кремля, є представники так званого "народу Донбасу" чи населення тих територій, які якимось чином не поділяли позицію офіційного Києва, але зараз вони готові на домовлятися на певних умовах – чи то федералізації, чи надання особливого статусу цим регіонам. Загальна амністія – і військова, і політична. Це начебто буде свідчити, що ті території готові до так званого "політичного діалогу".

"Їх дуже мало, і вони слабкі": Зеленський назвав деяких "слуг" мікробами

При цьому Зеленському йшлося про тих "слуг", що "забули, як і для чого потрапили до Верховної Ради".

"Вони мікроби, вони бактерії у вашому здоровому організмі, але, на щастя, їх дуже мало, і вони слабкі", – наголосив глава держави.

Україна знайшла свідків, покази яких свідчать про невинуватість Марківа

Є одна жінка – колишня прессекретар так званого "народного мера" Словянська В’ячеслава Пономарьова – яка нібито контактувала із загиблими фотокореспондентом Андреа Рокеллі та його перекладачем Андрієм Мироновим під час їхньої поїздки до "ДНР".

ФСБ РФ знову прийшли з обшуками до кримських татар, є затримані

“У будинку на момент обшуку знаходяться дружина і четверо дітей. Молодшому 2,5 місяці, його передали бабусі, яка перебуває поруч з будинком на вулиці. Проводити слідчі дії співробітники приїхали на двох машинах моделі «Газель» без розпізнавальних знаків”, - зазначили в “Кримській солідарності”.

Мінімалка в Україні повинна бути від 10 тисяч: хто вганяє економіку в тінь, а працівників – у рабство?

Від підвищення мінімалки грошей стане тільки більше. І це вже доведено досвідом минулих років. Наприклад, коли в 2017-му мінімалку підвищили удвічі, з 1600 до 3200 грн, доходи місцевих бюджетів зросли на 38%, а податкові надходження в загальну скарбницю країни – на 23%. Пенсійний фонд тоді додатково отримав близько 51 млрд грн, місцеві бюджети зросли приблизно на 11 млрд грн, а дохід від ПДФО до держбюджету збільшився на 16 млрд. Загальна економіка країни "додала" 0,5% ВВП.

Газпром оскаржив у суді штраф польського регулятора щодо "Північного потоку-2"

Справа стосується розгляду у справі будівництва газопроводу "Північний потік-2". У 2018 році UOKiK звинувачувала шість компаній у фінансуванні будівництва без необхідного юридичного дозволу. Це підприємства, що входять в міжнародні групи компаній: "Газпром", Engie (Швейцарія), Uniper, OMV, Shell і Wintershall (всі - Нідерланди).

Лукашенко не настолько идиот, как Янукович, и попытается сейчас задушить протесты с помощью провокации – эксперт

Предыдущие две недели основная ставка на то, что акции выдохнутся, силовой сценарий работал в первые дни, он не сработал, поэтому сделали шаг назад, рассчитывая, что начнутся конфликты в самой оппозиции», — не исключил эксперт.

На самоізоляції. Відразу дві пари "Танців з зірками" захворіли коронавірусів

Не дивлячись на хворобу, Ольга та Ілля все-таки станцювали фокстрот, перебуваючи на самоізоляції. Оскільки у пари немає температури, кашлю та інших важких ознак хвороби, лікарі дозволили їм тренуватися на свіжому повітрі. За словами Ольги, вони займаються у неї вдома, а вся комунікація з колегами відбувається виключно через Zoom.

Осінь збірних: які сюрпризи готує Шевченко і його команда футбольній Європі

Виникали побоювання, що цей рік може ввійти в історію взагалі без баталій на рівні національних збірних, однак УЄФА якось вийшов зі складної ситуації. І після матчів національних чемпіонатів (не всі сезони вдалося врятувати), єврокубків (тут усе вийшло класно) відновлюються поєдинки серед країн Старого континенту.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини