MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 листопада 2020

275 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 26 листопада (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила). 

Україна вийшла з договору СНД про узгоджену монопольну політику

Україна в четвер, 26 листопада, вийшла з договору Співдружності Незалежних Держав про узгоджену монопольної політиці. Відповідний закон сьогодні набрав чинності.

Про це повідомляє РБК-Україна, інформує UAINFO.org.

Документ вчора був оприлюднений у виданні "Голос України" і набрав чинності з наступного після опублікування дня.

Договір був підписаний 25 січня 2000 року в Москві і ратифікований українським парламентом законом від 16 січня 2003 року. Рішення про вихід з цього договору Верховна рада ухвалила 5 листопада 2020 року.

Хомчак: Суто військового вирішення питання на Донбасі я не бачу, і Генштаб ЗСУ також

Людські втрати від військової операції на Донбасі обраховуватимуться трьох-чотирьохзначними цифрами за просування на 3−5 кілометрів вглиб окупованих територій

Про це заявив на зустрічі з журналістами головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак, повідомляє UAINFO.org із посиланням на НВ.

"Хочу, аби всі розуміли: суто військового вирішення питання на Донбасі я не бачу, і Генштаб ЗСУ також", – заявив генерал-полковник.

За його словами, військове розв’язання неможливе одразу з трьох причин. По-перше, Україна порушить міжнародне гуманітарне право у частині воєнних дій на території густозаселених районів.

В Україні зросте тариф на електроенергію для населення: коли і на скільки

Виконуючий обов'язки міністра енергетики Юрій Бойко анонсував підвищення тарифів на електроенергію для населення.

Так, на брифінгу керівник Міністерства енергетики повідомив, що "середньозважена" вартість доставки електроенергії від електростанції до споживача становить 1,03 гривні, а середньозважена ціна однієї кіловат-години (за останні кілька місяців) – 1,04 гривні, інформує UAINFO.org з посиланням на Факты.

"По суті, в рамках поточної моделі ... оплачується тільки поставка", – зазначив він і додав, що з грудня "Укренерго" підвищує тариф за кіловат-годину з 24 копійок до 31 копійки.

Политолог: Левочкин провалил выборы ОПЗЖ. Судя по всему, ему теперь крепко прилетит от "старших товарищей"

Левочкин провалил выборы ОПЗЖ: из обещанных 28%, под которые джентельменское слово давал, едва обеспечил результат в 11%.

Об этом в своеи блоге на Facebook пишет политолог Алексей Голобуцкий, информирует UAINFO.org.

"Левочкиным сильно недовольны. По моей информации, после такого пердимонокля, Сергей Владимирович в растерянности и сейчас пытается отжать в пользу ОПЗЖ результаты выборов в Одесской и Киевской областях", – сообщил он.

Журналист: Я понимаю Медведчука и Ко, которые пытаются отработать заказ из России, но я не понимаю людей – неужели они у нас настолько тупые?

Каналы из пула Медведчука активно пиарят российскую вакцину от коронавируса. Об этом пишет журналист Алексей Фалин, информирует UAINFO.org.

Я понимаю Медведчука и Ко, которые пытаются отработать заказ из России и хоть кому-то впарить московитску сыворотку. У них есть повод обвинять власть в геноциде, мол, Украина не закупает спасительное лекарство от святейшего Путина. На сыворотку им плевать, на войну плевать, на людей плевать. На бабло не плевать. На возможность пошатать страну не плевать... У них есть цель и они к ней, как на танке – напролом прутся.

Я не понимаю людей, которые на всё это – на дешевый популизм, на черный пиар, на с*анину в глаза в прайм-тайм – ведутся.

Неужели настолько тупые? Неужели элементарный инстинкт самосохранения не срабатывает? Ведь те, кто пытаются эту вакцину впарить, сами почему-то ею брезгуют...

У Лукашенка підготували санкції проти України

Білорусь готується запровадити санкції проти низки офіційних осіб України

Як зазначила "Європейська правда" із посиланням на "БелТА", про це заявив міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей, повідомляє UAINFO.org.

Причиною такого рішення стала українська підтримка санкційних обмежень Європейського Союзу щодо режиму самопроголошеного "президента" Олександра Лукашенка.

"На початковому етапі ми також підготували список санкцій щодо офіційних осіб України. Поглянемо, як події розвиватимуться далі", – заявив лукашенківський урядовець.

Голубовська: Масштаби пандемії COVID-19 значно занижені

Відома українська лікарка-інфекціоністка Ольга Голубовська заявила, що масштаби пандемії коронавірусу в Україні занижені, реальні дані будуть відомі через рік-півтора. Про це вона заявила під час виступу на Українському жіночому конгресі, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

"Офіційна статистика інфекційних хвороб завжди відстає від реальної. І світові дані абсолютно відстають від реальної кількості людей. Ми дізнаємося так звані оціночні дані, є інфекційні патології, які ми дізнаємося шляхом математичного моделювання, коли все це пройде по світу, через рік-півтора. Але реально хворих більше", — сказала лікарка.

The Times: Время мафиозного режима Путина истекает

Разница между американцами и русскими в том, что американцы не могут представить себе худшего развития событий, а русские точно знают, что так оно и будет. Этой копеечной мудрости вымышленного гангстера Тони Сопрано в почившем в бозе телесериале научил один гангстер из Восточной Европы. Самое время вспомнить об этом, ведь Владимир Путин, просидев в Кремле уже 20 лет с хитростью и нахальством Тони Сопрано, готовится перехитрить и пересидеть еще одного американского президента. Об этом говорится в статье британского издания The Times, информирует UAINFO.org.

Когда московские аналитики сообщили ему, что Джо Байден, по сути, будет новым Бараком Обамой, сердце Путина наверняка ёкнуло. В свои 68 лет он влачит одинокое безмикробное существование на вилле под Москвой — от covid-19 его защищает толстый пластиковый туннель, где посетителей окатывает дезинфекцией. Такое чувство, что к очередной схватке сверхдержав он не готов. Особой любви между российским лидером и Обамой не возникло. Еще одну серию американско-российского противостояния он может и не осилить.

Присуджуючи Україні технічну поразку, УЄФА керувалася правилом, яке вже застосовувала у Швейцарії

До відома тих, кого шокувало рішення УЄФА зарахувати технічну поразку збірній України з футболу з рахунком 0:3 через те, що матч Швейцарія – Україна в Лізі націй не відбувся через спалах COVID-19 в українській команді

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Наталя Іщенко, повідомляє UAINFO.org.

Нагадаємо, тестування виявило коронавірус спочатку у трьох, потім ще у трьох гравців. Місцевий лікар передбачав,  що інші футболісти теж уже заражені. 

Так ось – це не прецедент, це правила УЄФА, згідно з якими команди, які не можуть забезпечити охорону здоров'я своїх гравців, програють. У Швейцарії ці норми вже застосовували.

"Хто під десятим номером? Бог": безсмертні правила життя Дієго Марадони

25 листопада 2020 року помер Дієго Марадона, 60-річна легенда Наполі, Боки Хуніорс і збірної Аргентини. "Футбол 24" зібрав цитати Ель Дієго про Пеле, наркотики і навіть Папу Римського, інформує UAINFO.org.

Я  футболіст, який приносить щастя людям, і цього для мене більш ніж достатньо.

Футбол  гра задоволення та радості, і гравці тут не повинні відчувати стрес. Стрес – це для тих, хто все життя проводить за робочим столом.

Господь наділив мене хорошою грою. Ось чому я щоразу хрещуся, коли виходжу на поле. Мені здається, я підведу його, якщо не зроблю цього....

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини