MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 листопада 2020

161 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 листопада (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила). 

Бутусов: Офис президента превратился в клубок личных мнений, государственной политики он производить не собирается

«Пожалуй, никто не может выставить президента в таком глупом виде как сам Офис президента. Оказывается, сотрудник аппарата президента имеет право проводить свою собственную политику, и имеет право на свое мнение по ключевым государственным вопросам, даже если его мнение идет вразрез с мнением президента!», - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет журналист Юрий Бутусов.

Шантаж под "соусом" обмена: Москва хочет от нас выхода из правового поля и применения амнистии оптом и авансом – Кирилл Сазонов

«Российские СМИ со ссылкой на свои источники сообщают, что обмена пленными между Украиной и ОРДЛО до Нового года не будет. Это можно считать официальной позицией Кремля и его сообщением Киеву», - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет политолог Кирилл Сазонов, информирует UAINFO.org.

«Знаем мы эти "источники". Очевидно, что попавшиеся нашим военным боевики Москву не интересуют. В качестве основного условия обмена Кремль требует "очищения" боевиков перед украинскими законами. О чем прямо говорят на заседаниях ТКГ в Минске. Речь идет именно о политических уступках, потому что в украинском правовом поле (да практически в законодательстве любой цивилизованной страны) не может быть амнистии до приговора. Амнистия это прощение, а до приговора суда любой считается невиновным по презумпции. То есть либо в суде будут доказаны все обвинения, потом обвинительный приговор и уже после этого можно будет применять амнистию.

"Только ширма для России": оккупант Гиркин сделал новое признание. ВИДЕО

Игорь Гиркин-"Стрелков" в своём новом интервью признался, что боевики "ЛДНР" неспособны самостоятельно воевать с Украиной

Об этом на своей странице в фейсбуке пишет Денис Казанский, сообщает UAINFO.org.

Гиркин признал, что захватчики ОРДЛО не могут существовать без поддержки России и нужны только в качестве ширмы для прикрытия российских войск.

Даже россияне признают, что нет у нас никакого "внутреннего конфликта".

Балух розповів про своє відновлення у клініці

Після виписки з реанімації Володимир Балух щодня проходить процедури, каже, що йде на поправку, проте скаржиться на головні болі від навантажень/ Про це ексбранець Кремля Володимир Балух розповів в інтерв'ю "Цензор.НЕТ", повідомляє UAINFO.org.

Журналісти зустрілися з Балухом у клініці, де той проходить реабілітацію. Лікарі дозволили їм спілкуватися з пацієнтом через скло, щоб ненароком не заразити коронавірусом.

Після перерахунку на Трампову вимогу бюлетенів у Вісконсині Байден здобув іще 87 голосів

У двох найбільших округах штату Вісконсин завершили перерахунок бюлетенів на виборах президента/ Як зазначила "Європейська правда" із посиланням на Reuters, перерахунок підтвердив перемогу Джо Байдена, повідомляє UAINFO.org.

Вісконсин є одним із ключових штатів, і демократ переміг там із перевагою в понад 20 000 голосів. Кампаія Дональда Трампа подала заяву з вимогою провести перерахунок голосів.

Округ Дейн завершив перерахунок учора, 29 листопада, за кілька днів після того, як бюлетені перерахували в окрузі Мілвокі.

ABC News: Во время прогулки с собакой Байден сломал ногу

У кандидата в президенты США Джо Байдена подтверждено два небольших перелома стопы по типу трещины кости.

Об этом в понедельник, 30 ноября сообщил телеканал ABC News со ссылкой на врача Байдена Кевина О’Коннора, информирует UAINFO.org.

"Компьютерная томография подтвердила переломы боковой и средней клиновидных костей в средней части стопы", - рассказал врач.Уточняется, что демократу диагностировали нитевидные переломы боковой и средней клиновидных костей стопы. Отмечается, что в течение нескольких недель политик будет вынужден ходить в специальном ботинке.

Зворушливий вчинок: Мессі присвятив красивий гол Марадоні і отримав за це жовту картку. ВІДЕО

У неділю, 29 листопада, "Барселона" розгромила "Осасуну" у рамках 11-го туру Ла Ліги. Мессі забив четвертий гол команди та зворушливо присвятив його Дієго Марадоні.

Каталонський клуб ще до перерви двічі відзначився у воротах гостей. Результативні удари у активі Брейтвейта та Грізманна. По перерві "Барселона" лише нарощувала свою перевагу, пише 24 канал, інформує UAINFO.org.

Спершу Коутінью отримав передачу від Грізманна та з близької відстані забив гол. А вже через декілька хвилин рахунок зустрічі став 4:0. Але результативний постріл Дембеле арбітр скасував.

Репер Баста оголосив себе українцем, однак говорити про анексований Крим відмовився

Відомий російський репер Баста (справжнє ім'я – Василь Вакуленко) заявив, що є українцем, адже має українські корені. Однак відкрито говорити про анексований Крим відмовився. Знаменитий артист Баста дав інтерв'ю для програми Ксенії Собчак, яке вийшло на ютуб-каналі шоувумен. Під час розмовирепер порушив непросту тему, висловившись щодо заборони на в'їзд до України, інформує UAINFO.org з посиланням на Канал 24

2017 року його внесли до списку осіб, які загрожують національній безпеці. Причиною стало те, що музикант незаконно приїздив до окупованого Російською Федерацією Криму. Заборону зняли 16 вересня 2020 року через закінчення терміну обмежувальних заходів. Однак сам співак досі не розуміє, чому це сталось, адже вважає себе українцем.

"Я українець. Моя бабуся з Києва, мій дідусь з Кривого Рогу, моя мама українка. І я дбайливо ставлюся до України і до Росії. Я вважаю, що необдумані висловлювання, модні або немодні, підкидають дров у цю піч, – розповів Баста. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини