MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 грудня 2020

272 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 грудня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

Второе самоубийство за месяц: в Москве покончил с собой сотрудник ФСО – структуры, обеспечивающей безопасностью Путина

В Москве покончил с собой сотрудник Федеральной службы охраны – структуры, обеспечивающей безопасностью президента РФ.

Как передает UAINFO.org, об этом сообщает ТАСС со ссылкой на источник в правоохранительных органах России.

"Тело заместителя начальника одного из отделений ФСО, подполковника, было найден возле дома номер 7 на улице Цандера. Скорее всего, сотрудник спецслужбы покончил с собой", – сказал собеседник агентства.

Президентский рейтинг Зеленского упал до 26,5%

Рейтинг президента Украины Владимира Зеленского упал до 26,5%. Это меньше, чем он получил в первом туре президентских выборов 2019 года.

Об этом свидетельствуют результаты опроса Социологической группы “Рейтинг” проведенного 16-20 декабря 2020 года, пишут Буквы, информирует UAINFO.org.

Так, если бы выборы состоялись в ближайшее время, то Владимира Зеленского готовы поддержать 26,5% опрошенных (среди тех, кто намерен голосовать и определился с выбором).

Сенцов: Хотілось би, щоб похорони Кернеса були остаточними похоронами совка в нашій країні

Режиссер Олег Сенцов прокоментував похорони мера Харькова Геннадія Кернеса, які охороняють понад 400 силовиків, згадавши про "совок".

"Дуже б хотілось, щоб похорони Кернеса були остаточними похоронами совка в нашій країні, але для цього треба ще багато похорон", – написав Сенцов на своїй сторінці у Facebоok.

Нагадаємо, що Геннадія Кернеса вранці 23 грудня відспівали в Благовіщенському соборі.

Білозерська: Пацієнти мруть, бо через ковід не можуть вчасно звернутися до лікарів – а цих поганців турбує, що ми "самолікуванням займаємось". Хочуть, щоб вмирало іще більше

Цій владі треба зв'язати руки рукавами гамівної сорочки і не дозволяти ні до чого торкатися.

Сьогодні (допис від 22 грудня - ред.) вони заборонили продаж антибіотиків без рецепту, пише журналістка, офіцер Збройних Сил України Олена Білозерська, інформує UAINFO.org 

Медична система – десь дуже глибоко, лікарі з цілої купи причин (на які хворим, ясна річ, пофіг) не можуть лікувати людей, ковідні пацієнти мруть, бо в лікарнях немає кисню, нековідні пацієнти мруть, бо через ковід не можуть вчасно звернутися до лікарів – а цих поганців турбує, що ми "самолікуванням займаємось". Хочуть, щоб вмирало іще більше.

Та йолки-палки, роз'ясніть у доступній формі людям, коли варто, а коли не варто приймати антибіотики – люди, ясна річ, не послухають – але далі то вже не ваші проблеми! Кожен сам відповідає за своє здоров'я!

Субсидію можуть забрати за велику квартиру або дорогу покупку: кого змусять повернути гроші

З 2021 року українців перевірятимуть одразу після того, як вони подадуть заяву на оформлення субсидії. Якщо в одержувача виявлять великий будинок або квартиру, помітять велику покупку – допомогу доведеться повернути назад до бюджету.

OBOZREVATEL розібрався, за що можуть забрати гроші, інформує UAINFO.org:

• є будинок площею від 200 кв. м або квартира від 120 кв. м;

• машина до 5 років;

• зробили покупку на суму від 50 тис. грн;

• останнім часом не платили ЄСВ і не перебували на обліку в Центрі зайнятості.

"Янукови-лайт": як поліція захищала концерт "95 кварталу" від ФОПів. ФОТО

«Щодня країна дізнається про знищення економіки, про відпуск з-під варти обвинувачених в розстрілі Майдану і збитті МН-17… Про відверте ковід-мародерство, про ріст тарифів, про злиття ворогу спецоперації проти вагнерівців, про відверте покривання провладних корупціонерів, про доведення до збитковості всіх раніше суперприбуткових держпідприємств, про калейдоскоп позаконкурсних призначень смотрящих галузей і областей, про двійне здорожчання дорожнього будівництва, про....», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Юрій Луценко, інформує UAINFO.org.

«Але українці, як правило, сприймають не вухами, а очима. Тому лише картинка протистояння ФОПів і поліції під час концерту 95 кварталу може, нарешті, пояснити:  Ми маємо владу «Янукович-лайт», - констатує Луценко.

Віктор Федорович Таран: чому історія з "фальцетом" у Міноборони – більше, ніж просто конфуз

Новий допис на офіційній сторінці Міноборони – це така милота, що вартує уваги. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Сергій Сидоренко, повідомляє UAINFO.org.

Він – уже не про помилку (що насправді не біда, бо буває з усіма). Це значно глибша проблема.

Ідеться про закомплексованість шефа. Про жахливу атмосферу в організації, яка підпадає під визначення "начальник завжди має рацію". Про те, що в цій організації, тобто в Мінобороні, ніхто не має права навіть визнавати очевидні помилки керівництва.

Фурса: В борьбе за звание "Идиот месяца" среди нардепов наметился новый фаворит

У депутатов новый лидер, претендующий на звание идиота (идиотки) месяца Об этом на своей странице пишет Сергей Фурса, сообщает UAINFO.org.

После тренера личностного роста, который отрицает эпидемию, на арену вернулась Лиза Богуцкая, которая в интервью "Стране", прости господи, "юа" заявила, что маски не помогают от коронавируса.

И это при том, что наука твердит обратное, что есть тысяча и одна статья умных ученых, которые рассказывают о том, как важны маски.

Но нет, Лиза Богуцкая говорит о другом. И это депутат, с кучей подписчиков, но совершенно без ответственности. И без мозгов.

Хотя, глядя на маску Богуцкой, может, и действительно не помогает... 

Дипломатична перемога: Мішлен виправив свій реліз, у якому відніс борщ до російської кухні

«Вчора, отримавши новину про запуск Мішленівського гастрогіду по московським ресторанам, у яких готують український борщ, ми довго спілкувались із нашими контактами у Groupe Michelin», - про це у Фейсбуці повідомляє Посольство України у Франції,  інформує UAINFO.org.

«Розмова була конструктивною. Від керівництва компанії отримали вибачення за "гастрономічну необачність з неочікувано політичною конотацією".

Первинну версію прес-релізу, у якій йшлося про "емблематичні національні перші страви російської кухні - борщ та рассольнік", після звернення Посольства виправлено. Тепер "на кулінарній сцені в Росії пропонують овочеві та пряні страви, які цінують гурмани, зокрема, рассольнік, а також борщ у його можливих формах та варіаціях".

Чим корисний гранат та як правильно пити гранатовий сік?

«Гранат вважаються одним з найбільш корисних фруктів для нашого здоров'я. Багато пишуть про те, що це хороше джерело аскорбінової кислоти, що він піднімає рівень гемоглобіну завдяки високому вмісту заліза. Але чи так це? Завдяки чому, насправді, гранат корисний?», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише дієтолог Світлана Фус, інформує UAINFO.org.

«Якщо говорити про вміст аскорбінової кислоти, то гранат, на жаль, не чемпіон: її від 4 до 10 мг, тоді як в апельсині – 60 мг, а в грейпфруті – близько 45 мг на 100 г. Заліза в гранаті – 1 мг, що не дуже багато. А ще з рослинних продуктів воно засвоюється погано. Але в гранаті є, наприклад, вітамін В6-25%, мідь – 16% і кобальт – 21% - від добової потреби, які беруть участь в процесі кровотворення. І якщо гранат поєднувати з м'ясом, де заліза досить багато в добре засвоюваній формі, таке поєднання буде дуже корисним для підняття рівня гемоглобіну. А аскорбінова кислота та інші органічні кислоти, що містяться в гранаті, будуть стимулювати процеси травлення і покращувати засвоєння цих потрібних речовин.

Бывшая "Мисс мира" погибла под колесами автобуса. ФОТО

В Буэнос-Айресе возле своего дома попала под автобус Норма Каппальи, которая в 1960 году в возрасте 21 года завоевала титул "Мисс мира".

Как пишет издание Daily Mail, после ДТП 81-летняя Норма была помещена в отделение реанимации и погружена в состояние искусственной комы, но позже скончалась от полученных травм. 28-летний водитель автобуса арестован. Ведется следствие, информирует UAINFO.org со ссылкой на Факты.

 Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини