MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 19 січня 2021

242 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 січня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила). 

Назар Приходько: "Кращого подарунку" нам, Революціонерам, на Вогнехреща і не придумаєш...

"Зеленський призначив Олександра Куксу Нач ДЗНД СБУ... ДЗНД - Департамент захисту Національної Державності, один з ключових Департаментів у всій Службі, от тільки...

Кукса був одним з тих високопоставлених офіцерів СБУ, які спланували операцію і віддали злочинний наказ на ЗАЧИСТКУ будинку Профспілок у Києві 18.02.2014. Скажу більше: у силовиків слова «очистити» і «ЗАчистити» - мають колосальну різницю. Так от перед початком операції, слово «очистити» хтось замінив на «зачистити», що означає, фактично, вбивати всіх в будівлі...", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, інформує UAINFO.org.

"І от, людина, яка разом з Державним зрадником генералом Біком, який під час Революції Гідності по Києву і на стрільбища «беркута» возив Владіслава Суркова і селив Ґіркіна в готель «Україна», який зі ще двома зрадниками: генералом СБУ Щьоголєвим та генералом СБУ Шайтановим, віддали наказ нас вбивати - тепер захищатиме НАЦІОНАЛЬНУ ДЕРЖАВНІСТЬ!!!

Главі Конституційного Суду Тупицькому повідомили про підозру

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру главі Конституційного Суду України Олександру Тупицькому.

Про це повідомляє пресслужба ДБР, інформує UAINFO.org.

“Слідчі Державного бюро розслідувань за погодженням з в.о. Генерального прокурора повідомили про підозру судді Конституційного Суду України, який здійснює адміністративні функції його Голови, у вчиненні кримінальних правопорушень проти правосуддя, передбачених ч. 2 ст. 384, ст. 386 КК України (завідомо неправдиві показання, поєднані зі штучним створенням доказів захисту, підкуп свідка з метою відмови від дачі показань)”, - йдеться у повідомленні.

У ДБР зазначили, що нехтуючи вимогами Конституції України та положеннями Кримінального процесуального кодексу України, діючи з метою перешкоджання встановленню істини у кримінальному провадженні у якому він є підозрюваним, цей суддя продовжує прибувати на робоче місце, перешкоджати установленню істини у кримінальному провадженні, наданню його підлеглими документів на запити органу досудового розслідування та явці осіб за повістками слідчого.

Офіс генпрокурора відкрив справи щодо Дубінського – ЦПК

Офіс генерального прокурора відкрив провадження щодо народного депутата із фракції "Слуга народу" Олександра Дубінського щодо легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, та несплату податків за заявою "Центру протидії корупції".

Як передає Укрінформ, відповідні документи оприлюднив "Центр протидії корупції", інформує UAINFO.org.

"Офіс Генерального прокурора відкрив провадження щодо народного депутата від партії "Слуга народу" Олександра Дубінського. Раніше Центр протидії корупції звернувся до ОГП із заявою про злочин щодо Дубінського. Так, спершу Офіс Генпрокурора відмовлявся розслідувати імовірні злочини Дубінського, однак Печерський районний суд Києва зобов’язав внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та почати розслідування", - зазначають у ЦПК.

Украине не стоит ждать от Байдена поблажек, – экс-заместитель генерального секретаря НАТО

Новоизбранный президент США Джо Байден относится к Украине положительно, но сурово.

Такое мнение бывший посол США в РФ, экс-заместитель генерального секретаря НАТО Александр Вершбоу выразил "Фактам" в интервью, которое было опубликовано 17 января, информирует UAINFO.org.

"Как раньше, так и теперь отношение Байдена к Украине можно будет охарактеризовать выражением tough love ("суровая любовь"). Что я хочу этим сказать? Украине не стоит ждать от Байдена поблажек, потому что он желает, чтобы вы завершили начатые политические, экономические и судебные реформы, поскольку только так ваша страна сможет успешно противостоять российской агрессии и не дать России поглотить себя. К сожалению, все эти реформы еще не реализованы", – сказал дипломат.

"Сохраню в своем сердце" – Мелания Трамп обнародовала прощальное ообращение к американцам. ВИДЕО

Первая леди США Мелания Трамп обнародовала прощальное видеообращение к гражданам Соединенных Штатов.

Ролик, в котором она призвала отказаться от насилия, появился на официальной странице Трамп в Facebook, информирует UAINFO.org.

Первая леди поблагодарила медиков, военных и неравнодушных людей, которые боролись с Covid-19 все это время.

"Всегда помните, что насилие никогда не является ответом и никогда не будет оправдано. Долг перед народом лежит на всех, кто не забывает о нашей целостности и ценности, использует каждую возможность проявить уважение к другому человеку и привнести хорошие обычаи в нашу повседневную жизнь", – отметила Мелания.

"Самое охраняемое место в России": Навальный рассказал подробности о личном дворце Путина. ВИДЕО

На канале российского оппозиционера Алексея Навального, которого задержали и арестовали сразу же после возвращения из Германии в РФ, выложили очередное расследование о дворце хозяина Кремля Владимира Путина – резиденции в районе Геленджика на Черном море.

"Это видео Навальный записал до своего возвращения в Россию, но мы сразу договорились, что выпустим его после: Алексей не хотел, чтобы главный герой этого расследования — Владимир Путин — думал, что мы его боимся и о его самом большом секрете рассказываем из-за границы", — говорится в комментарии, информирует UAINFO.org.

Расследователи добавляют, что Путин "в своей тяге к роскоши и богатству спятил совершенно", а его поместье называют "государством в государстве" и "самым охраняемым местом в России". Площадь дворца превышает 17 тысяч "квадратов". На территории есть церковь, собственное казино и оранжерея.

Маляр: Вичерпання конфлікту неможливе, доки існує Україна і РФ

Звісно, я цікавлюся подіями у РФ і моніторю російський інформпростір, бо це теж поле бою, на якому вони воюють. Історія з Навальним – кінематографічна, що й казати. Я розумію всіх, кому це цікаво.

Але з точки зору українських національних інтересів ситуація наступна: для України питання не в персоналіях РФ (влада/опозиція), а в сутності самої російської держави. Навіть у разі повернення Криму і ОРДЛО під контроль України та встановлення формально добросусідських стосунків із РФ модель відносин між двома країнами не зміниться, пише юристка Анна Маляр, інформує  UAINFO.org.

Це завжди будуть відносини країни-імперії з колись завойованою, але втраченою територією, суверенітет якої суперечить інтересам РФ. У цих відносин можуть бути різні фази – активний конфлікт, заморожений, прихований тощо, але це завжди конфлікт інтересів.

Декілька років поспіль на Водохреще доводилося тікати з фейсбуку, який перетворювався на суцільний пінгвінарій, – блогерка

Декілька років поспіль в цей день я тікала з фейсбуку, бо він перетворювався на суцільний пінгвінарій. Всюди були фото можновладців і депутатів різного ступеню вгодованості, а іноді і алкогольного угару, що занурюються в ополонку.

Про це пише блогерка Олена Монова, інформує UAINFO.org.

Деякий час, звісно, можна було посміятись, але швидко набридає. Пам’ятаю, що контрольним пострілом для мене особисто стало фото гордого сина Грузії батоно Сулугуні в обнімку з Елізабет Бабьор біля ополонки. Батоно у барському велюровому халаті, з-під якого стирчать мужні шерстяні ратиці в гумових шльопках, Елізабет еее.. ну каквсігда красива. Я тоді так сміялась, що думала мені гаплик настане.  

Зараз, слава дяді богу, це все потроху сходить на ніц, принаймні в соцмережах все менше цього трешу із заголеними драглистими ляжками і дупами, який не має ніякого відношення до християнських традицій взагалі.

Постковідний синдром: українці скаржаться на непередбачувані ускладнення після коронавірусу

Перехворілі коронавірусом українці масово скаржаться на проблеми зі здоров'ям, які виникають вже після номінального одужання. Серед найпоширеніших скарг - серцево-судинні ускладнення, хвороби печінки, нирок, легенів і скарги на стрибки артеріального тиску.

Про це йдеться в матеріалі OBOZREVATEL. Лікарі відзначають, що передбачити наслідки хвороби складно. Можна обійтися без будь-яких ускладнень навіть перехворівши складною формою, а можна місяцями "відходити" від легкого протікання хвороби, інформує UAINFO.org.

Ті, хто перехворів, в основному скаржаться на порушення почуття смаку (солоне здається солодким і навпаки. – ред.), відсутність нюху, непереносимість певних продуктів харчування, рясну пітливість, погану фізичну форму, ураження легень на рівні до 20%, кашель, безсоння, скачки артеріального тиску і температури від 35,5 до 37, і навіть депресію аж до суїцидальних настроїв. Все це може турбувати людей до 3-4 тижнів або місяців після нібито одужання.

Ірину Білик варто як мінімум позбавити всіх звань та орденів після поїздки до диктатора Лукашенка – нардеп 

"Продовжуючи тему Білорусі. Поки Лукашенко здає кордони під контроль РФ і продовжує проводити репресії проти громадян своєї країни, українські артисти не гребують виступати перед диктатором на концертах. На новорічному прийомі в Мінську 16 січня виступили українські співачки Еліна Іващенко та Ірина Білик", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат ВР Олексій Гончаренко, інформує UAINFO.org.

"Там також засвітилися і зірки російської естради, серед яких Стас Михайлов і Валерій Сюткін. Останній, до слова, називав окупацію Криму "блискучої" операцією, а Михайлов неодноразово виступав на півострові. І нашим зіркам, виходить, теж у порядку речей виступати з цими людьми на одній сцені.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини