MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 лютого 2021

198 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 лютого (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

"Не можемо далі вдавати, що воно є": Кравчук визнав, що ніякого перемир'я на фронті немає

Перемир’я на фронті російсько-української війни "вже просто немає"

Як зазначило "Радіо Свобода", про це заявив Леонід Кравчук, повідомляє UAINFO.org.

"Ми не можемо далі вдавати, що воно є, – наголосив голова голова української делегації у Тристоронній контактній групі зі врегулювання ситуації на Донбасі. – Треба говорити правду, біле називати білим, а чорне – чорним".

"Росіяни починають діяти зухвало, відкрито, не ховаючи своїх намірів. Тому ми маємо бути готовими до будь-яких непередбачуваних дій із боку агресора", – підкреслив експрезидент.

Atlantic Council: Росія йде в наступ у війні проти України, чого вона хоче?

"Матінко Росіє, забери Донбас додому". Цей драматичний заклик голови телебачення Кремля Маргарити Симонян потрапив у всі заголовки після так званого "Форуму російський Донбас". Захід пройшов на окупованій частині сходу України 28 січня і став сигналом про свіжу ескалацію у гібридній війні, яку Москва веде проти України вже 7 років.

Про це в статті для Atlantic Council пише колишній депутат парламенту Литви і політичний аналітик Університету Миколаса Ромеріса Альвідас Медалінскас, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Він зауважує, що слова Симонян мають велику вагу. Будучи головним редактором головної телевізійної мережі Кремля RT (в минулому Russia Today) й міжнародної інформаційної агенції "Россия Сегодня", вона наближена до верхівки апарату пропаганди Володимира Путіна. Її часто розглядають як інсайдера режиму.

Шмигаль хоче позбавити уряд "невластивих повноважень"

Кабінет міністрів можуть позбавити "невластивих повноважень"

Відповідні зміни до законодавства ініціює Денис Шмигаль, повідомляє UAINFO.org.

Так, на сайті Верховної Ради з'явився законопроєкт №5052 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо позбавлення Кабінету Міністрів України невластивих повноважень".

У парламенті цей проєкт закону зареєстрували вчора, 9 лютого, і передали на розгляд керівництву. Ініціатором зазначено прем'єр-міністра.

Жена Навального покинула Россию

Жена российского политзаключенного Алексея Навального Юлия Навальная покинула Россию. 

Об этом со ссылкой на собственный источник сообщает Интерфакс, информирует UAINFO.org.

Как сообщается, Юлия Навальная улетела из московского аэропорта "Домодедово" во Франкфурт-на-Майне (Германия).

Навальный 17 января вернулся в Москву из Германии, где он проходил лечение после отравления летом 2020 года.

Мария Максакова внезапно вернулась в Украину

Вдова убитого в Киеве бывшего депутата Госдумы РФ Дениса Вороненкова – Мария Максакова снова вернулась в Украину из России. Так, знаменитость прилетела в Киев к своему ребенку.

Как рассказала дизайнер Аника Керимова, вскоре Максакова вернется в Москву. Об этом сообщает Riafan, информирует UAINFO.org.   

По словам Керимовой, на данный момент знаменитость находится в большом стрессе и ее психологическое состояние тяжелое. Все это связано со скандалами, которые происходят вокруг Максаковой.

Мураев сделал неожиданное заявление о Медведчуке и Рабиновиче. ВИДЕО

После того, как на каналы Медведчука были наложены санкции, соратники из пророссийского лагеря кинулись… нет, не поддерживать Медведчука. А радостно пинать его вслед за Зеленским

Об этом в своем телеграм-канале пишет Денис Казанский, сообщает UAINFO.org

Внезапно заговорил Евгений Мураев, который в эфире своего телеканала "Наш" вспомнил, как Медведчук с Рабиновичем отжали у него партию "За життя". Он заявил, что с самого начала был против сотрудничества с Медведчуком в какой-либо форме, но Рабинович фактически подделал устав партии, и Мураева из нее просто убрали.

"Змагання з боксу": Кива пояснив, чому зібрав озброєних спортсменів у центрі Києва. ВІДЕО

Активісти громадської організації депутата ОПЗЖ Іллі Киви "Патріоти – За життя" сьогодні нібито збиралися у столиці провести турнір з боксу.

Про це Кива повідомив в ефірі підсанкційного 112, що проводить стрім у Facebook, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

"У Києві була орендована спортивна зала, де проходили збори спортсменів, і проходив системний відбір на Чемпіонат України з боксу", – заявив нардеп.

При цьому Кива стверджує, що шашки та петарди летіли з боку активістів "Національного корпусу", і що таким чином активісти "намагалися вивести спортсменів на конфлікт".

Росіяни знайшли, чим замінити свій заборонений на міжнародних змаганнях гімн – і тут не обійшлося без України

Новина про те, що спортсменам РФ заборонили використовувати свій гімн на змаганнях – чемпіонатах світу та олімпіадах, і вони вирішили його замінити на... тадам... перший концерт Чайковського для фортепіано з оркестром – "потому что он самый российский", змусила мене нагадати свою радянську музичну школу.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише блогерка Олена Балаба, інформує UAINFO.org.  

Коли нам розповідали про Чайковського, казали, що середина 1870-х – це був період його захоплення українською народною музикою. А після опери "Коваль Вакула" за Гоголем – "Ніч перед Різдвом" він і написав цей самий концерт №1 для фортепіано з оркестром. Стала таки слухати та перевіряти...

"Началось, бл**ь". Касирку Novus звільнили за відмову спілкуватися з клієнткою українською мовою

У київському супермаркеті Novus касирка відмовилася говорити із клієнткою українською мовою. Касирку звільнили після того, як та поскаржилась.

Про це повідомляє видання Kyiv Media із посиланням на повідомлення киянки Анни Сокіл на її сторінці у Facebook. На даний момент її повідомлення не доступне для широкої аудиторії. Видання опублікувало його скріншот, інформує UAINFO.org.

Інцидент стався ще 22 січня, але набув розголосу лише зараз.

Згідно з повідомленням Анни Сокіл, у відповідь на прохання говорити українською мовою, касирка відповіла нецензурно: "Почалося, б…".

"Назови таракана именем бывшего и скорми ящерице": акция ко Дню всех влюбленных

Администрация Николаевского зоопарка в День святого Валентина решила провести шуточную акцию, цель которой помочь освободиться от бремени бывшего несчастной любви.

Об этом сообщается на странице зоопарка в Facebook, информирует UAINFO.org 

Суть замысла заключается в том, чтобы назвать именами своих бывших возлюбленных мужчин тараканов, которых потом работники скормят ящерицам или лягушкам, живущим в террариуме зоопарка.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини