MENU

В день открытия чемпионата ЕВРО-2012 в Польше пройдет акция против диктатуры в Украине

1233 0

 

 

 У п”ятницю, 8 червня, вдень відкриття ЄВРО-2012 українськагромада Варшави організує в центріміста просвітницьку акцію "ЄВРО вУкраїні — бенкет під час чуми”. В рамкахакції футбольним вболівальникам будутьроздаватися листівки польською таанглійською мовою з закликом не залишатиУкраїну наодинці з диктатурою та злом.Закликом стосуватиметься європейцівта європейських політиків, зокремаукраїнці попросять їх бойкотуватиукраїнську владу, яка встановлює вкраїні авторитаризм, а натомістьвболівати і підтримати Україну таукраїнський народ.


В акції візьмутьучасть українські письменники, науковці,бізнесмени, музиканти та студенти, якіживуть і працюють у Варшаві. Акціярозпочнеться о 13:30 біля Королівськогозамку у Варшаві та невдовзі рушитьцентром Варшави до Національногостадіону, по дорозі роздаючи інформаційнілистівки, спілкуючись із перехожими тарозповідаючи їм правду про події вУкраїні і режим Януковича.

Контактнаособа:

Андрій Любка, 889192295,[email protected]

Чемпіонат світу –це можливість змінити лідерів не лишев футболі, а й у цілій країні. Це шансвплинути не лише на перебіг матчу, а йна перебіг історії. Це привід стати нетільки футбольним фаном, а й фаномдемократії в Україні.

Настав час,коли вболівати потрібно не за національнузбірну України, а за її людей. Людей, якіпотребують перемоги в житті, а не наполі. Людей, для яких поразкою буде непрограш матчу, а програш власної країни.Програш української мови, культури,демократичних цінностей.

Тимчасомяк в Європі із захватом спостерігаютьза святом футболу, українці стаютьсвідками ухвалення нових злочиннихзаконів і дій, спрямованих владою протисвоїх громадян. Хіба може народ святкуватитоді, коли одні його борці зустрічаютьЄвро-2012 у в’язниці, а інші чекають своєїчерги?! 

Бойкот української влади– це не бойкот українцям. Це бойкотукраїнцями. Бойкотуймо злочинний режимв Україні разом з нами! Україна потребуєфанів демократії!

 

AndriyLyubka 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини