MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 вересня 2021

130 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 вересня.

"Послала" і брата, і Україну: сестра Олега Сенцова підірвала мережу різкою заявою

Двоюрідна сестра Олега Сенцова Наталя (в соцмережах відома, як Наталя Каплан), яка п'ять років тому переїхала з Москви до Києва, заявила, що розчарувалася в Україні, збирається їхати і нікому не радить країну для еміграції.

Про це вона заявила в Facebook, інформує UAINFO.org.

"Здається, це найгірша країна для еміграції. Не приїжджайте сюди. П'ять років пекла", – заявила Каплан.

У РФ Наталія займалася журналістикою і документальним кіно, але в Україні не знайшла себе.

Після 5 років перебування в Україні Наталія поскаржилася про відсутність гідного доходу: "Я повірила в Україну, але її слогани не мають під собою грунту. Тут я тільки сестра Сенцова, мене просто використовували… Тут у мене немає навіть найнеобхіднішого, жебракувати я не вмію і для мене це принизливо, а заробляти я можу не тільки як сестра Сенцова, а в Україні це неможливо, тут на кожному розі вимагають або хабар або кумівство".

Дарвин смотрит на антивакцинаторов с ласковым сожалением. Но что он может поделать? – Ян Валетов 

"Давненько я ничего не писал о вакцинах, прививках и моих любимых антивакцинаторах. Первое и главное. В мире полностью вакцинировано 2.49 миллиарда человек, 31% населения Земли. Если темп будет сохраняться, то с учетом переболевших, мы получим иммунитет через пару лет", - об этом на своей страничке  в Фейсбуке пишет Ян Валетов, информирует NewsOboz.org со ссылкой на UAINFO.org.  

"Новые штаммы ковида, конечно же, опасны, но привитых они не убивают и не отправляют в реанимацию.

Никого не призываю вакцинироваться. Кто хотел услышать - те меня услышали. Остальные могут обсуждать Билла Гейтса, то, что они после прививок не встанут на Страшном Суде, недостаточную исследованность вакцин, воздействие на их генетический код, цифровой концлагерь, заговор Большой фармы, и т.д. 

Я им не доктор. Им никто не доктор. Дарвин мне свидетель. Желаю им легкой формы и минимальных осложнений. Пусть их природный иммунитет и везучесть компенсируют глупость суждений. У меня нет возражений. Каждому - своё.

Из неприятных новостей. Темп роста заболеваемости после беспечных летних месяцев чудовищный. Заполненность коек тяжелыми больными уже сейчас выше 40%. Мы явно летим в локдаун.

Олещук: "Єдина Росія" ледь не програла бій з тінню

Вибори до Держдуми РФ – це уже багато років битва "Єдиної Росії" зі своєю тінню.

Таку думку на власній сторінці висловив політолог Петро Олещук, інформує UAINFO.org

Цього року тінь дала єдиноросам бій і програла по очках. Це при тому, що і голосування розтянули на 3 дні, і жодного опозиціонера більш-менш подібного до реального не допустили, і збирали "російських громадян" по усім "сусєкам" невизнаних республік.

Звісно, це все на режим як такий не вплине, бо така дрібниця як вибори для російського режиму ніколи нічого не означала. Але вчорашнього захоплення у народі теж не помітно. І це теж факт. І це не може не викликати увагу у Кремлі. Тим більше - на тлі гіпотетичного "транзиту влади" в осяжній перспективі. 

Поки що там вирішували подібні проблеми лише в один спосіб - війною. Щось захопити. Приєднати. Показати "Кузькіну мать" і т.д.

Обедал на улице: в Нью-Йорке президента Бразилии не пустили в ресторан

В Нью-Йорке президента Бразилии Жаира Болсонару не пустили в ресторан. Он обедал на улице.

Об этом сообщает Reuters, информирует UAINFO.org.

Компанию ему составили министр здравоохранения Марсело Кейрога, министр туризма Жильсон Мачаду Нето и другие политики.

Жаир Болсонаро известен своей политикой в отношении эпидемии COVID-19 в стране. Глава государства говорит, что ковид ничем не отличается от гриппа.

Гострий психоз і дезорієнтація: інфекціоніст розповів про можливий перебіг штаму "Дельта"

У більшості хворих на коронавірус, які перебувають у лікарні, тяжкий стан, який зумовлений гострою дихальною недостатністю, ускладненнями у вигляді двобічних бронхопневмоній.

Про це повідомив головний інфекціоніст Львівщини, очільник Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко, пише ТСН.ua, інформує UAINFO.org.

"У нас є два випадки плевритів, які розвинулись після коронавірусу. Є 5 хворих, у яких є значні ураження з боку центральної нервової системи. Це - дезорієнтація, болі в голові. В одного хворого розвинувся гострий психоз. Для його лікування ми навіть долучали лікарів-психіатрів", - розповів Федоренко. 

Також він зазначив, що в деяких хворих розвинулися ускладнення через хронічні соматичні хвороби, зокрема – цукровий діабет.

У музеї Ван Гога в Амстердамі виставили малюнок художника, який ніхто ніколи не бачив

Раніше ніколи не демонстрований етюд "Зношений", автором якого є Вінсент Ван Гог, уперше виставлений на огляд публіки в амстердамському музеї імені знаменитого художника, повідомляє ВВС.

Невеликий малюнок олівцем, підписаний "Вінсент", зображує літнього робочого в жилеті, штанах і чоботях, який сидить на дерев'яному стільці і схопився за голову, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини