MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 жовтня 2021

113 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 жовтня.

"Поляков не був випадковим пасажиром". У МВС повідомили деталі розслідування смерті нардепа

Нардеп Антон Поляков не був випадковим пасажиром таксі, як повідомлялося раніше. Таксист, який віз Полякова, змінив свідчення.

Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко в ефірі "Україна 24", інформує UAINFO.org.

"Він (таксист, - ред.) сказав, що він випадково підібрав пасажира. Насправді він не випадково підібрав, він деякий час слідував за автомобілем, в якому був потерпілий разом із свідком, а потім потерпілий пересів в автомобіль (таксі, - ред.)... Поляков не був випадковим пасажиром", - сказав Шевченко. 

Речник МВС додав, що наразі встановлено всіх осіб, з якими Поляков в ту ніч контактував.

Щодо причин смерті, Шевченко зазначив, що експерти ще не дали остаточної відповіді щодо впливу метадону на сам факт смерті, але найймовірніше до смерті привело певне поєднання хімічних речовин.

"Слуга народа" Клочко соврал о сестре-бизнесвумен, которая якобы помогла маме с покупкой недвижимости на 14,5 млн грн, – СМИ. ВИДЕО

Как только Андрей Клочко стал депутатом Верховной Рады ("Слуга народа"), его 70-летняя мать сразу начала скупать различную дорогую недвижимость. Внезапное обогащение мамы нардеп объяснил опекой его сестры-бизнесмена и ее мужа.

Расследователи Вihus.info проверили слова "слуги народа", передает Цензор.НЕТ, информирует UAINFO.org.  

Первый участок его мать купила в 25 километрах от Киева. В июле 20-го Наталия Клочко покупает здесь землю. По рыночной стоимости ее участок стоит около двух миллионов гривен. В 2021-м у Натальи Клочко появляется таунхаус на 150 квадратов под Броварами. Цена там тоже под два миллиона гривен.

В августе женщина получила сразу две квартиры на 67 и 199 квадратов и маленькое помещение в Киеве ЖК "Ривьера". Рядом - метро, выход к пляжу на Днепре. Стоимость недвижимости - около 9,5 млн грн.

В прошлом году женщина также приобрела автомобиль Tesla Model X. Цены на такие машины на вторичном рынке стартуют от 1,2 млн грн.

Депутат на вопрос откуда у матери такое состояние, ответил: "Спросите у нее".

Россия побила мировой рекорд по числу авиакатастроф. Но российским лидерам не до таких мелочей. У них все мысли об Украине – Казанский 

"Бывший президент России Дмитрий Медведев написал статью про Украину, которую опубликовало российское издание Коммерсант. Видимо, у российского руководства появилась уже своего рода национальная забава - писать безумные статьи про нашу страну. То Путин родил графоманский опус, теперь Медведев. Причем, что самое потрясающее - этой графоманией они занимаются на фоне колоссальных проблем в самой России. Например, в этом году Россия побила мировой рекорд по числу авиакатастроф в мирное время. Но российским лидерам не до таких мелочей. У них все мысли об Украине и еврейском происхождении Владимира Зеленского", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет журналист Денис Казанский, информирует UAINFO.org.

"Статья называется «Почему бессмысленны контакты с нынешним украинским руководством». В ней бывший президент России признал, что Москве так и не удалось сломать Украину. Украина не уступает и собирается выполнять упоротые требования Путина. И Медведев делает из этого вывод, что разговаривать с украинским руководством не о чем. 

"Тогда встает извечный и главный вопрос: что делать в этой ситуации? А ничего. Дождаться появления на Украине вменяемого руководства, которое нацелено не на тотальную конфронтацию с Россией на грани войны, не на организацию дебильных «Крымских платформ» (заметьте, как их от крымской платформы плющит до сих пор, все таки хорошая была идея), созданных для оболванивания населения страны и подкачки своих мускулов перед выборами, а на выстраивание равноправных и взаимовыгодных отношений с Россией. Вот только с таким руководством Украины и стоит иметь дело. Россия умеет ждать. Мы люди терпеливые», - пишет Медведев.

Коня кують, а жаба лапу подає, або "Меседж Медведєва"

Текст заступника Ради нацбезпеки та оборони Росії Дмитра Медведєва був опублікований на сайті "КоммерсантЪ", що належить Алішеру Усманову, пів доби тому. Однак, на превеликий жаль, його обговорення в середовищі українських еліт та медіа вчергове демонструє нерозуміння процесів у Кремлі та причинно-наслідкових зв’язків, які є їхніми драйверами, пише медіаексперт, ексзаступник міністра інформаційної політики України (2017-2019 рр) Дмитро Золотухін для Детектор Медіа, інформує UAINFO.org

По-перше, аналізуючи будь-який меседж, необхідно починати з його джерела (хто його поширив), його інтересів та мотивів, а також спроби зрозуміти, яких результатів хотів досягти медіум. Дмитро Анатолійович Медведєв уже досить давно вважається в російському політичному порядку денному «збитим льотчиком» та й загалом політиком із низькою соціальною відповідальністю (як колись висловився Володимир Путін про співробітниць секс-індустрії). Так, на нього продовжують орієнтуватися окремі кола і представники комерційного сектору. Він усе ще є вітриною партії «Єдина Росія», але політичної популярності він не має.

СМИ рассекретили тайное увлечение Ким Чен Ына

Стало известно, чем занимался лидер Северной Кореи Ким Чен Ын во время длительного отсутствия в публичном пространстве.

Его тайное увлечение раскрыли британские журналисты The Times, пишет УНИАН, информирует UAINFO.org.

В частности, диктатор изучал концепции двух новых туристических направлений.

Кроме того, Ким Чен Ын начал разрабатывать дизайн бутылок, грузовых кораблей, логотипов компаний и школьной формы. 

В подтверждение данных фактов журналисты сослались на новые снимки Ким Чен Ына, на которых он запечатлен с блокнотом в руках на выставке промышленного дизайна в Пхеньяне. Проанализировав данные снимки с выставки, репортеры выяснили, что лидер страны провел как минимум 25 дней за изучением 110 работ участников.

Поліція Лондона закрила справу проти принца Ендрю. Його звинувачували в сексуальних злочинах

Поліція Лондона припиняє розслідування відносно середнього сина королеви Єлизавети II принца Ендрю (герцог Йоркський), порушеного на підставі свідчень американки Вірджинії Джуффре. Жінка стверджує, що в підлітковому віці її примушували до сексу з принцом, пише ВВС, інформує UAINFO.org 

Близьке до герцога джерело сказав у коментарі агентству PA Media, що рішення британської поліції логічне й не дивне.

"Попри тиск преси та заяви про наявність нових доказів, поліція Лондона дійшла висновку, що претензії є недостатніми для подальшого розслідування, - сказало джерело в оточенні принца Ендрю. - Герцог завжди рішуче наполягав на своїй невинності і продовжує це робити".

У Скотланд-Ярді заявили, що поліція завершила розгляд переданих їй пресою нових подробиць справи і постановила, що жодних подальших дій щодо принца Ендрю робитися не буде.

Доктор Комаровський про проблеми з газом: холод у домівках українців – це добре

Холод в квартирах українців, про який попереджають навіть у владі, багаторазово зменшує ризик ускладнень після респіраторних вірусних інфекцій.

З такою дивною заявою в ефірі телеканалу "Україна 24" виступив відомий український педіатр Євген Комаровський, інформує UAINFO.org.

При цьому він згадав час своєї роботи завідувачем відділення в Харківській обласній інфекційній лікарні в 1992−93 роках (часи серйозного газової кризи в Україні), коли, незважаючи на холод в квартирах у українців, дітей в лікарні лікувалося в 5 разів менше, ніж звичайно.

У МОЗ пояснили, хто має право на безкоштовний ПЛР-тест

Безкоштовному Covid-тестуванню підлягають не лише пацієнти з підозрою на коронавірусну інфекцію.

ПЛР-тестування лікар має обов'язково призначати також хворим із ознаками інших ГРВІ чи вірусної пневмонії, пацієнтам із позагоспітальною пневмонією та контактним особам із симптомами, які не виключають Covid-19, повідомляє Міністерство охорони здоров'я, інформує UAINFO.org

"Направлення на безкоштовне тестування зобов'язаний надати сімейний лікар. Якщо він відмовляється його надати або у вас немає сімейного лікаря, звертайтесь на гарячу лінію МОЗ", - йдеться у повідомленні.

Першим трьом категоріям ПЛР призначають за умови, що їм не проводився скринінговий швидкий тест на визначення антигену SARS-CoV-2.

Лікар, який оперував принцесу Діану, розповів про останні хвилини її життя

Принцеса Діана трагічно померла після травми в автокатастрофі в Парижі 31 серпня 1997 року. Цього року лікар Монсеф Дахман, який в ту ніч був на чергуванні в паризькій лікарні Пітьє-Сальпетрієр, розповів про те, як вони з колегами боролися за життя принцеси, пише ТСН, інформує UAINFO.org

У бесіді з Daily Mail Монсеф згадав момент, коли його викликали на допомогу: "Я відпочивав в черговій кімнаті, коли мені зателефонував Бруно Ріу, старший черговий анестезіолог, і порадив мені звернутися до відділення невідкладної допомоги. Мені не сказали, що це леді Діана, а тільки те, що стався серйозний нещасний випадок з молодою жінкою. Для будь-якого лікаря, будь-якого хірурга, дуже важливо мати справу з такою молодою людиною, яка перебуває в такому стані. Тим більше, якщо вона принцеса", — згадує лікар. 

Він розповів, що за результатами рентгенографії стало зрозуміло, що у Діани була внутрішня кровотеча. "Близько 2.15 ночі у неї зупинилося серце, і їй зробили масаж серця. Я зробив цю процедуру, щоб дати їй можливість дихати. Її серце не могло нормально функціонувати", — говорить лікар.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини