MENU

Во Львове европейские болельщики надели футболки с надписью «Free Yulia»

1036 0

 

У суботу,напередодні футбольного матчуНімеччина-Португалія, у Львові представникиОб’єднаної опозиції «Батьківщина» роздавали вболівальникам футболки знаписом «Free Yulia» та портретомекс-прем’єр-міністра України ЮліїТимошенко.

  

Про це повідомляє прес-служба львівського осередкуОб’єднаної опозиції.

 

Юстас з Мюнхена впершеприїхав в Україну. Одягаючи футболку знаписом «Free Yulia», розповів, що давносимпатизує лідеру опозиції Юлії Тимошенко і переживає за її долю та майбутнєУкраїни.

 

«Ви сильний народ. Явірю, що в Україні незабаром все будедобре і Юлія Тимошенко буде звільнена.Між нами і вами немає ніякої різниці.Ви – європейці, і це дуже відчутно тут,у Львові», - сказав вболівальник.

 

«Три роки тому був вУкраїні, яка була відкритішою, а люди -більш усміхненими, багато жартували,говорили про перспективи свої та дітей,про країну, котра буде в Європі, - розповівВойтек з Варшави. - Сьогодні ж в центрі,розмовляючи з львів’янами, я бачивострах в очах. Була дуже проста відповідь:«Не розпитуй. Я маю страх за своїх дітейта їх майбутнє».

 

«Футболки роздаютьсябіля фан-зони, стадіону «Арена-Львів»та на центральних вулицях міста», -повідомив голова Львівського обласногоштабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина»Степан Кубів.

 

UAINFO

 

ТИМОШЕНКО ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини