MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 листопада 2021

145 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 листопада. 

РНБО ввела санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака

Рада нацбезпеки та оборони  ввела санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Віктора  Медведчука та Тараса  Козака.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, інформує UAINFO.org з посиланням на ZN.UA.

«Крім того, сьогодні прийняли рішення щодо трьох літаків, які продовжують курсувати у США. На компанії, на які вони зареєстровані було прийнято рішення про накладення санкцій», – заявив Данілов. 

За його словами, літаки, які «без дозволу будуть десь пересуватися» будуть переслідуватися, а їхні реєстрації будуть відслідковуватися. Данілов запевнив, що вони підлягатимуть санкціям.

«Крім того, я всім хотів би нагадати, що літак безпосередньо пана Медведчука з першого дня санкцій знаходиться в аеропорту «Жуляни». Він зараз має іншу назву і він жодного разу нікуди звідси не відлітав», - додав Данілов.

Бортник: Ситуация вокруг Украины снова пришла в движение: ведутся сложные закулисные переговоры, которые прикрываются игрой спецслужб и информационными дымовыми завесами

"О нелинейности событий. Последнее время события вокруг Украины стали приобретать нелинейный, неклассический характер, который был свойственен периоду 2014-2020гг. Во-первых, заявления о якобы готовящемся российском вторжении и перемещении российских войск вдоль украино-российской границы, о которых с подачи Пентагона было заявлено в американской прессе, были синхронно отброшены и Украиной и Россией. Что крайне удивительно", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет политолог Руслан Бортник, информирует UAINFO.org

"Также интересно история развивалась вокруг якобы удара «Байрактара» по комбатантам «ЛДНР», что со своей стороны подтвердила Украина. Но этот удар до сих пор отрицают со стороны «ЛДНР». Хотя, с точки зрения номинальной логики, им сегодня должно быть выгодно обвинить Украину в агрессии, в срыве Минских соглашений и применения авиации. 

Ситуация вокруг "Северного потока-2" и поведение США в этой связи, визит директора ЦРУ в Москву и несколько закулисных встреч женевского формата.

Двоюрідного брата покійного мера Кривого Рогу знайшли повішеним

У власному будинку знайшли повішеним родича покійного мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Йдеться про двоюрідного брата Бориса Павлова. Про це повідомляє місцевий Telegram-канал, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Як стверджують ЗМІ, Борис Павлов тривалий час хворів на туберкульоз. 

Інформацію про смерть двоюрідного брата загиблого мера Кривого Рогу підтвердили джерела видання "Klymenko Time".

Згодом цю ж інформацію підтвердила речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська, повідомляє "Громадське".

За її словами, до поліції звернулася цивільна дружина Бориса Павлова, яка побачила його повішеним у будинку. 

Лікар Комаровський назвав єдину до кінця вивчену вакцину проти COVID-19

Відомий педіатр Євген Комаровський розповів, що за його даними, повністю дослідженою вакциною від коронавірусу є Pfizer. 

Про це він сказав у інтерв'ю Дмитру Гордону, інформує UAINFO.org.

Лікар Комаровський зазначив, що вакцина Comirnaty від Pfizer-BioNTech пройшла всі три етапи дослідження. Педіатр також додав, що це міф про те, що "нібито потрібно ще кілька років, щоб дослідити вакцини".  

"Pfizer досліджений до кінця, Moderna теж практично до кінця", - наголосив Комаровський.  Медик також додав, що в Україні мали бути люди, які б займались питаннями вакцинації та змогли б переконати навіть найбільших скептиків у тому, що щеплення необхідне у боротьбі з COVID-19. 

У Росії визнали непристойною назву міжнародної мережі доставки суші. ФОТО

У російській Бурятії міжнародну мережу доставки суші "Йобідойобі" звинуватили в тому, що вони придумали обурливу, потворну та непристойну назву. Хоча у перекладі з японської мови вона звучить як: "День тижня – субота".

Про це пише Telegram-канал Mash, інформує UAINFO.org.

Повідомляється, що власники ще в березні стали рекламувати свою доставку на телебаченні. Скликали на акцію, та телевізійників нічого не збентежило. Але ось у глядачів з'явилися питання, і хтось із них звернувся до Управління Федеральної антимонопольної служби (УФАС) Бурятії:

"Експерти провели опитування – підсумки їх ошелешили. Більше половини респондентів сприйняли назву як дещо непристойне".

У Національному дослідницькому університеті "Вища школа економіки", який проводив опитування, зазначили, що через відсутність відповідних знань назва сприймається людьми як лайка.

Меган Маркл зізналася, що досі користується купонами на знижки при покупках онлайн

Меган Маркл, яку критикують за втручання в американську політику, взяла особисту участь в онлайн-саміті BookDeal, організованому виданням The New York Times.

Герцогиня Сассекська дала інтерв'ю, в якому виклала свої погляди на те, як жінки можуть досягти економічної та професійної рівності, інформує UAINFO.org з посиланням на Факти.

Серед іншого, під час бесіди з ведучим Ендрю Россом Соркіном колишня актриса розповіла, що почала заробляти самостійно ще у дитинстві. У віці восьми-дев'яти років вона шила гумки для волосся на продаж із клаптів тканини. У юності вона також підробляла офіціанткою.

«Я пам'ятаю почуття усвідомлення того, що я щось зробила, вклала у себе, зробила цю роботу та отримала за неї компенсацію. З цього виникло почуття гордості… Пару сотень доларів дають вам почуття не лише мети, а й почуття власної гідності та задоволення», — сказала вона.

Стало известно, кто стал главным героем нового шоу "Холостяк" 

Телеканал СТБ рассекретил имя нового "Холостяка". Им стал 32-летний Алекс Топольский - украинец, построивший успешный бизнес в Америке, пишет УНИАН, информирует UAINFO.org

Как сообщает пресс-служба СТБ, Алекс родился и вырос во Львове. Сразу после окончания университета переехал в США строить карьеру.  Сейчас Алекс живет в Майами и занимается недвижимостью. Он построил в Америке успешный бизнес.  

Съемки 12-го сезона романтического реалити "Холостяк" уже стартовали. Ведущий - Григорий Решетник.  Премьера романтического реалити "Холостяк-12" состоится в марте 2022 года.

"Секс на кухні до добра не доведе": Ектор Хіменес-Браво відверто розповів про службові романи

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився кумедною історією зі своєї практики.

Одного разу він звільнив своїх співробітників, у яких був службовий роман. Виявляється, Ектор вирішив подивитися запис з камери відеоспостереження, щоб перевірити, як його підлеглі прибирають кухню після зміни. Але побачив він там не тільки прибирання, але і секс.

"Це було на наступний день, я перевіряв нічну камеру, щоб подивитися, як прибирають кухню. А побачив, як кухар і кондитер після закриття займалися сексом просто на робочій поверхні. Вони не помітили, що там є камера. Це був верх безвідповідальності, я звільнив обох", - написав Ектор у своєму інста-блозі, інформує UAINFO.org

Також він розповів, що і сам іноді заводив романи на роботі, але нічим хорошим це ніколи не закінчувалося. Про один з них хнала навіть уся країна, зауважив зірковий шеф-кухар. 

За словами кухаря, такі стосунки тільки шкодять роботі.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини