MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 січня 2022

366 0

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 січня 2022Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 січня.

Оприлюднені сценарії вторгнення – це зруйновані сценарії, їх вже боятись не варто, – Ганна Маляр 

"Вчора відбувся черговий випадок спотворення інформації щодо ймовірності загострення. Один відомий сайт виклав власний переклад інтерв’ю Командувача операції Об‘єднаних Сил Олександр Павлюк, яке він дав іноземному журналісту. Заголовок українською був просто шокуючий - вказано конкретну дату ескалації і ніби то це сказав командувач ООС. Так, були перемовини, пояснення, спільна робота з оригіналом тексту - зрештою заголовок виправили на достовірну цитату. Але за цей час - тисячі репостів і десятки тисяч наляканих людей. І це типова історія", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише заступник міністра оборони Ганна Маляр, інформує UAINFO.org.

"Так само, як - «з наших джерел в Міноборони» - ще ні разу після цього словосполучення і відсутності прізвища особи, яка повідомила, не читала інформацію, що відповідала дійсності.

Щодо появи в ЗМІ різних фото і нібито розвід.даних. Зазвичай оприлюднюються дані з відкритих джерел, в тому числі супутникові знімки, фото і відео матеріали. На підставі цього оглядачі, журналісти можуть робити оцінки ситуації, що склалась, і робити власні припущення та прогнози її розвитку. Дані розвідки не оприлюднюються.Вони доводяться до визначеного в державі обмеженого кола осіб для прийняття відповідних рішень з реагування на ситуацію.

Тепер щодо інформації про ймовірне загострення.

"П'ята колона знаходиться в Раді, таких Мураєвих багато в країні", – Данілов про "агентів" РФ

Представники "п'ятої колони" працюють у Верховній Раді, але на сьогодні на розгляді РНБО поки що немає документів про можливі санкції щодо екснардепа Євгена Мураєва та його телеканалу "Наш".

Про це під час брифінгу, що проходив 24 січня, повідомив секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини