MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 січня 2022

210 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 січня.

Розстріл на Південмаші: стрілка затримали у Дніпропетровській області. ФОТО

Нацгвардійця Артемія Рябчука, який влаштував стрілянину на Південмажі в Дніпрі, затримали у Дніпропетровській області.

Про це у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, інформує UAINFO.org.

"Тільки що Артем Рябчук був затриманий співробітниками поліції в Дніпропетровській області. Він буде нести найсуворішу відповідальність, передбачену законом", — написав він.

Для вивчення обставин події буде створено комісію, яка встановить мотиви Рябчука.

Також вивчатимуться обставини проходження ним військово-медичної комісії, його психічний стан на момент видачі допуску до зброї.

"Після вивчення умов та обставин що призвели до трагедії будуть зроблені висновки. В тому числі кадрові", — додав глава МВС.

Командувач Нацгвардії подав у відставку через розстріл у Дніпрі

Командувач Національної гвардії України Микола Балан подав у відставку через розстріл військових у Дніпрі. Він також усунув командування полку, у якому стався трагічний інцидент.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву на брифінгу в Дніпрі, інформує UAINFO.org. 

"З урахуванням того, що за будь-які дії несе відповідальність командир або командувач, сьогодні вранці я висловив бажання і написав рапорт міністру внутрішніх справ та клопотання перед президентом України про відставку та звільнення з посади командувача Нацгвардії", - заявив Балан. 

Він також уточнив, що відсторонив від виконання обов'язків командування полку, в якому служили нацгвардійці, що були задіяні в охороні "Південмашу", щоб вони не могли впливати на розслідування.

Здається, "Слуги народу" знайшли черговий спосіб "викачати" з людей кошти. Інакше як пояснити ініціативу Третьякової? – Віктор Таран 

"Здається, "Слуги народу" знайшли черговий спосіб як "викачати" з людей додаткові кошти. Інакше як пояснити вчорашню ініціативу Третьякової? Нагадувати всі її попередні "перли" про неякісних дітей у малозабезпечених і про те, що можна спокійно прожити на 5 тисяч гривень, думаю, не варто І от маємо від неї черговий шедевр - законопроект № 6539 "Про домогосподарство", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран, інформує UAINFO.org.    

"У ньому вона не мало не багато пропонує зробити домогосподарства суб’єктами господарювання (підприємництва) і - зобов’язати подавати декларації та обкладати їх податками. Тобто по факту це означає, що кожна квартира чи будинок тепер має звітувати про свою господарську діяльність

В першу чергу це вдарить по селянах та мешканців малих міст, які мають присадибне господарство. Тобто найбільш незахищені, які завдяки важкій щоденній праці намагаються вижити. Адже для того, щоб утримувати корів, свиней, курей - потрібно багато фізично працювати. Я вже мовчу, що треба вставати о 5 ранку (це найпізніше).

Депутат Держдуми одессит Анатолій Вассерман назвав українців "злочинцями", а мову "блатною фенею". ВІДЕО

Депутат Державної Думи Росії, уродженець Одеси Анатолій Вассерман назвав український народ «злочинцями» під час виступу перед російськими депутатами. Відео його виступу 27 січня опублікував у Twitter блогер Рустем Адагамов, пише Главком, інформує UAINFO.org.    

За словами Вассермана, українська мова – це діалект російської та «це не привід вважати карних злочинців окремим народом». 
«Український синтаксис залишається в межах загальноросійської норми, значить це діалект. А що словник склали новий – так блатна феня теж мало кому зрозуміла», – сказав депутат.

Сніжана Єгорова знайшла відео з Притулою, що пародіює Добкіна, і звинуватила його у вживанні наркотиків

Телеведуча Сніжана Єгорова знайшла в Інтернеті старе відео Сергія Притули, зняте в 2019 році, на якому він пародіює наркотичний прихід Добкіна у Верховній Раді. 

Як повідомляє УНІАН, на відео, розміщене на Фейсбук-сторінці Єгорової, звернув увагу журналіст Денис Казанський, інформує UAINFO.org.  

"Ці чорти приймають закони!"- написала Єгорова, яка, мабуть, вважає що Притула депутат", - прокоментував пост телеведучої Казанський, зазначивши, що Єгорова "видала пародію за чисту монету".

"Далі конвеєр божевілля було вже не зупинити. Сотні репостів, прокляття в коментах... Обростаючи новими подробицями, відео пішло гуляти по анонімних телеграм-смітниках і сайтах ДНР. Там джерелом замість Сніжани Єгорової вже був названий "кореспондент сайту" Донбас. Сьогодні", який особисто бачив, як "парламентарій спочатку почав залипати під час засідання, а потім почався "прихід", під час якого Притула почав ховатися в закутках залу, і його схопив корчій"", - написав Казанський.

Дочь Снежаны Егоровой открестилась от слов матери в поддержку Путина и заявила, что с ней не общается  

Старшая дочь Снежаны Егоровой, украинская телеведущая Стася Ровинская, заявила, что ей стыдно за позицию матери, которая публично поддержала российского президента Владимира Путина. Она отметила, что чувствует "боль, стыд и желание защитить своих детей".

Реакция Ровинской появилась на ее странице в Facebook, пишет Обозреватель, информирует UAINFO.org. 

Она сообщила, что больше года не общается с мамой и даже не "дружит" с Егоровой в социальных сетях. 

Ровинская отметила, что одной из причин ссоры являются "разные мировоззрения и кардинально противоположная гражданская позиция". О скандальных заявлениях матери она якобы узнает из новостей или от друзей.

"Увидев ее заявление о поддержке страны агрессора чувствую боль, стыд и желание защитить своих детей. Мне страшно за них, мне страшно, потому что их бабушка, сидя за границей, поддерживает человека, который убивает украинцев, и их бабушка не переживает даже за безопасность своих внуков, которые живут в Украине, ходят здесь в школу, садик", – написала телеведущая.

У німецькому музеї воскових фігур встановили лису постать Єлизавети II. ФОТО

У найвідомішому німецькому музеї воскових фігур Panoptikum у Гамбурзі напередодні відкриття закладу після двотижневого генерального прибирання перед новим туристичним сезоном відбулася пресконференція, на якій Сюзанна Фаербер, керуюча партнерка музею, показала глядачам секрет воскової копії британської королеви Єлизавети II, повідомляє Daily Mail.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини