MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 лютого 2022

283 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 лютого.

Ворога повинна зустрічати вся 40-мільйонна країна – командувач Сил тероборони. ВІДЕО

Головнокомандувач Сил територіальної оборони ЗСУ Юрій Галушкін розповів, яке завдання стоїть перед ним після набуття чинності закону "Про основи національного спротиву".

Про це він розповів в ефірі програми "Перші особи" на "24 каналі", інформує UAINFO.org з посилання на УНІАН.

"Вважаю, що ворога повинні зустрічати не Збройні сили України та інші сили безпеки та оборони, а вся 40-мільйонна країна, закон "Про основи нацспротиву" говорить про всеосяжний спротив, який має бути по всій Україні", – наголосив Галушкін.

Військовий озвучив одне з головних завдань, яке перед ним поставив Володимир Зеленський: Сили тероборони повинні дуже швидко набути своїх спроможностей. 

На тлі загрози повномасштабної російської агресії в Україні набув чинності закон про основи національного спротиву. Вказано, що провідна роль в організації та виконанні завдань територіальної оборони України належить Силам територіальної оборони ЗСУ.

11 дзвінків Путіну. З ким і про що говорив за допомогою спецзв'язку Янукович 18 лютого 2014 року 

Четвертий президент Віктор Янукович обіцяє розповісти правду про Майдан у судовому процесі. Проте обвинувачення та потерпілі припускають — захист ексвисокопосадовця робить усе, аби затягнути розгляд.

Нацгвардійці та поліція взяли під посилену охорону Київську ГЕС. ФОТО  

Військовослужбовці Першої Президентської бригади оперативного призначення Національної Гвардії України спільно зі співробітниками Національної поліції розпочали посилену охорону об'єкта критичної інфраструктури — Київської ГЕС.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії, інформує UAINFO.org.

Зазначається, що ключовим завданням правоохоронців є забезпечення надійного захисту об'єкта, а також запобігання несанкціонованим проникненням диверсійних груп ворога з метою проведення провокацій для дестабілізації ситуації як в області, так і в Україні.

Зазначається, що з огляду на актуальні виклики до несення служби на об'єкти було відібрано найдосвідченіших нацгвардійців Першої Президентської бригади.

"Серед них є гвардійці, які несли службу в районі проведення ООС і мають бойовий досвід. Бійці мотивовані та готові спільно з поліцейськими забезпечити надійну охорону та безперебійне функціонування гідроелектростанції", — зазначив заступник начальника Північного Київського ТУ зі служби полковник Олег Дуда.

"Украина – не Чечня, а Путин – капризный дед": Казанский объяснил, почему не будет вторжения России 

Президент России Владимир Путин перебросил войска к украинской границе, поскольку желал привлечь внимание к своей персоне, ведь ему надоело быть в политической изоляции. В то же время, он осознал, что Украина – большая страна, не сравнимая с Чечней, и ее многомиллионное население готово встать на защиту своего государства.

Об этом заявил член украинской делегации в Трехсторонней контактной группе Денис Казанский в эфире "24 канала". По его мнению, вторжения в Украину лидер РФ не хочет, пишет Обозреватель, информирует UAINFO.org.

Казанский отметил, что глава Кремля понимает, что ситуация в Украине, которая сложилась на сегодняшний день, совсем иная, нежели была в 2014 году. А тех войск, которые Путин стянул к границам нашего государства, недостаточно, чтобы захватить такую страну, как Украина.

"Чтобы реально сокрушить украинскую армию и занять большинство территории, России не хватит ни 100, ни 200 тысяч воинов", – пояснил Казанский.

Пропагандиста Кісельова включили до переліку небезпечних для України осіб 

Міністерство культури та інформаційної політики включило російського пропагандиста Дмитра Кісельова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України.

Про це повідомляє пресслужба Мінкульт, пише Українська правда, інформує UAINFO.org 

Наказ від 17 лютого 2022 року про включення Кісельова до відповідного переліку підготували на підставі рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення. 

МКІП здійснює дії щодо внесення змін до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернень РНБО, СБУ і Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

У "Нафтогазі" розповіли, як пенсіонерам витратити "ковідну тисячу" на платіжки за газ 

Витратити гроші з картки "єПідтримка" на оплату газу можна в платіжних терміналах самообслуговування, через сайти та мобільні додатки банків. Система програми перевірить вік платника.

Рахунки за газ можна сплатити "ковідною тисячею" за допомогою картки "єПідтримка". Про це повідомила у Facebook газопостачальна компанія "Нафтогаз України", інформує UAINFO.org 

У "Нафтогазі" перерахували кілька способів оплати онлайн за газ за програмою "єПідтримка" :

• через особистий кабінет на сайті my.gas.ua;

• у чат-боті GASUA у месенджерах Viber і Telegram;

• через сайти та мобільні додатки банків;

• за допомогою платіжних систем Portmone, LiqPay, EasyPay та iPay.

Заплатити за газ карткою "єПідтримка" можна у платіжних терміналах самообслуговування у будь-якому місці.

Елітний будинок під Києвом і зарплата 200 тисяч гривень: журналісти дізнались, як живе одіозний "доктор Пі"  

"Доктор Пі" Андрій Слюсарчук вже 5 років на волі, після того, як його засудили за підробку документів про освіту і вбивства з необережності. Зараз він продовжує лікувати і, як стверджує, оперувати. А ще він має офіційну роботу та маєток під Києвом. 

Про це йдеться у розслідуванні ТСН, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Хто такий "доктор ПІ"

Слюсарчук заявив про себе як про доктора "Пі" у 2005 році. Він показував  надздібності та влаштовував телешоу з елементами гіпнозу. Біографія, котру розповідає сам Слюсарчук, вражає. У 9 років - закінчив школу, у 12 - вступив до Московського медуніверситету, а у 18 - вже випустився з відзнакою. 

Згодом колишній сирота з дитбудинку посідає місце радника віце-прем’єра України. Президент Віктор Ющенко обіцяв створити для генія інститут мозку. Тодішня заступниця голови секретаріату президента Ющенка Марина Ставнійчук засновує разом зі Слюсарчуком громадську організацію "Розум". 

На хвилі успіху Слюсарчук активно лікує пацієнтів, які вважають його останньою надією, та береться за складні операції. Аж тут випливають зізнання родичів пацієнтів Слюсарчука про те, що він - шахрай. Слюсарчука беруть під варту. 

У 2014 році суд першої інстанції визнавйого винним у вбивстві з необережності, шахрайстві у великих розмірах та у підробці документів. Адвокати активно працювали над оскарженням. 

Українка, яка створила історію на Олімпіаді-2022, попалася на допінгу  

Українська бобслеїстка Лідія Гунько склала позитивний допінг-тест, повідомляє сайт Міжнародного агентства тестування (ITA).

В аналізах 28-річної уродженки Івано-Франківська виявлено метаболіти дегідрохлорметілтестостерону. Ця речовина належить до групи андрогенних анаболічних стероїдів, інформує UAINFO.org з посиланням на OBOZREVATEL.

Зразок було взято 14 лютого 2022 року. Українка тимчасово відсторонена від усіх змагань до вирішення питання відповідно до правил WADA. Наша співвітчизниця може заперечити це у Спортивному арбітражному суді та запросити розкриття проби "Б".

Гунько стала першою бобслеїсткою в історії України, яка взяла участь в олімпійських змаганнях у жіночому монобобі.

Наша співвітчизниця після 1-го заїзду фінішувала 18-ю з відставанням від лідера трохи менш ніж у 2 секунди. Другий заїзд вона програла, поступившись 3,18 секунди. У підсумку вона фінішувала 20-ю із 20 учасників.

Известные супермодели обнажились для Versace  

Знаменитые сестры-модели Белла и Джиджи Хадид снялись для Versace. Соблазнительным кадром рекламной фотосессии поделилась в Instagram креативный директор модного дома Донателла Версаче, пишет Корреспондент, информирует UAINFO.org.  

Манекенщицы позировали перед объективами звездных фотографов Мерта Аласа и Маркуса Пигготта обнаженными, а ногу Беллы обвила желтая змея.

Грудь моделей прикрыли распущенные волосы, а ниже талии они держали сумочки Versace.  

"Мои богини", – подписала фото дизайнер.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини