MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 квітня 2022

287 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 квітня.

Окупанти знищили всі продовольчі склади у Сєвєродонецьку 

Російські загарбники знищили всі продовольчі склади у Сєвєродонецьку, продукти люди отримують виключно із гуманітарних вантажів.

Про це у Faceook повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, інформує UAINFO.org.

За словами голови обласної військової адміністрації Сергія Гайдая, значна частина руйнувань внаслідок російського вторгнення за останню добу виникла в Рубіжному та Новодружеську.

"Непридатні для життя в цих двох ще п’ять будинків, не кажучи вже про інфраструктуру. До прикладу, у Сєвєродонецьку не залишилось жодного вцілілого продовольчого складу. Росіяни їх знищили. Продукти харчування люди отримують виключно із гуманітарних вантажів", - написав він.

Гайдай додав, що займання господарчих споруд чи автомобілів виникають по декілька разів на день.

Рашисти завдали ракетного удару по Запоріжжю

У Запоріжжі зафіксували два ворожі “прильоти”.

Про це у Телеграмі повідомляє Запорізька ОВА, передає UAINFO.org.

“Близько 30 хвилин тому в Запоріжжі зафіксовано 2 “прильоти”. Постраждалих немає”, - йдеться у дописі.

Також зазначається, що агресор у черговий раз намагався завдати шкоди інфраструктурі міста Запоріжжя шляхом ракетних ударів.  

В ОВА просять нічого не фотографувати та не розповсюджувати фото- та відео-матеріали. Подробиці - згодом.

Секретар РНБО розповів, що Кадиров мав ліквідувати вище керівництво України  

Секретар РНБО України Олексій Данілов розповів подробиці щодо планів очільника кремля Володимира Путіна на початку війни в Україні.

Про це Данілов розповів в ефірі Радіо НВ 21 квітня, пише ТСН,  інформує UAINFO.org.

"Все що стосується ліквідації нашого вищого керівництва, план отримав Кадиров під час відвідування Путіна. На цій зустрічі був узгоджений план щодо ліквідації українського президента. Кадиров брав на себе зобов'язання, що його угрупування це зробить, наша розвідка відслідковувала ці процеси. Там було три групи, які заходили 26 лютого на територію нашої країни. Одна з трьох груп була знищена нашими військовими. Дві після цього забралися. Одна наразі знаходиться на території Донецької області, інша перебуває на території Маріуполя. Вони йдуть в 3-4 ешелоні - там, де повна безпека", - заявив Данілов. 

Щодо самого очільника Чеченської Республіки Рамзана Кадирова і де саме перебуває ця людина наразі, нічого не відомо. Те, що він нібито був в Україні - повна нісенітниця, заявив Данілов.

Кочетков: Почему не стоит бояться российского ядерного оружия

"В недоимперии продолжают завывать про ядерный пепел, который стучится в сердца киселевых и прочих рашистских пропагандонов. Испытания баллистических ракет проводят, все такое. Для нас наиболее правильным, конечно, является «подход самурая»: жить и действовать так, словно все самое ужасное уже случилось. Соответственно, бояться нечего. Но понимаю, что те, кто способен на такой иррациональный подход, давно на фронте. Для остальных — рациональные резоны", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет политолог Александр Кочетков, інформує UAINFO.org.

"Как ни парадоксально, главным препятствием для применения рашистской военщиной ЯО является безумное мировоззрения бункерного фюрера.

Как известно, в своем загноившемся мозгу Путин воюет со Штатами и НАТО за то, чтобы они признали персонально его одним из трех главных центров мира. А вот Украину Путин хочет покорить, отмародерив ее историю, святыни и цивилизационные корни. Заметьте, не уничтожить физически, даже не завоевать, а покорить! Так как он считает Украину несостоявшимся государством, воевать с нами для Путина — это поставить себя вровень, на что он со своей манечкой величия просто не способен.

Чтоб вы понимали кремлевскую умственную загогулину: это не украинцы громят агрессора на своей земле, это все происки Штатов и НАТО, которые воюют вместо украинцев. А до этого они же, штатовцы и НАТОвцы, организовывали в Украине майданы, нацеленные исключительно против России и лично против Путина. Да, вот такой устойчивый персональный бзик, ставшим идеологией целой страны.

Росіяни контролюють близько половини Попасної, вбито вже понад 100 мешканців. ФОТО  

Російські загарбницькі війська вже контролюють близько половини Попасної, а з 24 лютого від рук рашистів загинуло понад 100 мешканців.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, інформує UAINFO.org.

"Від початку російського вторгнення у Попасній загинуло понад 100 людей. В місті досі залишається більше 2,5 тисяч мешканців", - завив Гайдай.

За його даними, зараз росіяни контролюють близько половини міста. "До цього району ми доступу не маємо. З окупованої частини Попасної росіяни "евакуюють", тобто депортують людей до Первомайська", - додав він.

"Вуличні бої йдуть без зупину, люди живуть у бомбосховищах, вийти на вулицю не мають можливості через щільність обстрілів. Вцілілі будинки у Попасній відсутні. Нині медичну допомогу можуть надати лише військові лікарі", - наголосив він.

"Потерь нет?" Поруч із військовим шпиталем у Севастополі розвантажують труни. ФОТО 

На території ботанічного пам'ятника "Ушакова балка", за 300 метрів від військового шпиталю ЧФ, із фури в автомобілі менші за розміром перевантажують труни, хрести та вінки.

Про це повідомляє телеграм-канал "Крымский ветер", інформує UAINFO.org.

Як зазначається, у синьому Volvo з номерами 57-го регіону (Орловська область) – соснові труни з неструганих дощок. Труни вантажать у фургони та відвозять. Поруч із "Газелі" із сірим фургоном у білий мікроавтобус перевантажують дерев'яні хрести та вінки. 

"Місце для перевантаження більш ніж дивне: і фурі тут не розвернутися, і підприємств ритуальних послуг поряд немає, і взагалі глухий кут", - йдеться у повідомленні.

На честь 96-річчя королеви. У продаж надійшла лялька Барбі в образі Єлизавети II. ФОТО 

Компанія Mattel представила нову ляльку Барбі у вигляді королеви Єлизавети, що 21 квітня святкує 96-річчя.

Сьогодні, 21 квітня, у продаж вийшла лялька Барбі в образі королеви Єлизавети. Таким чином бренд популярних іграшок Mattel привітав британську королеву, яка перебуває на престолі найдовше серед британських монархів, з 96-річям та платиновим ювілей – 70 років на троні, пише НВ, інформує UAINFO.org.

Лялька, випущена обмеженим тиражем, є частиною триб'ют-колекції, присвященої відомим людям та історичним особистостям.

Данилко засмутився, що через заборону в'їзду до РФ не зможе побувати на похороні Путіна

Популярний український музикант і шоумен Андрій Данилко, більш відомий завдяки своєму сценічному амплуа Вєрки Сердючки, з гумором відреагував на заборону на в'їзд до РФ протягом 50 років. За його словами, єдине, чому він засмутився, так це тому що не зможе побувати на похоронах президента Росії Володимира Путіна.

"Я не дуже засмутився, бо скрізь я там був: у Мавзолеї був, у Кремлі був, на Лужниках виступав, що мені там дивитися. Єдине, що ось на похороні у Путіна не зможу бути", – сказав Данилко у коментарі для The Insider , пише Обозреватель, інформує UAINFO.org

Водночас співак додав, що у нього є всі шанси пережити цю заборону та приїхати потім для прогулянки Красною площею.

"Заборона на 50 років... Я так підрахував, що у мене в принципі є шанс через 50 років із паличкою пройтися Красною площею", – зазначив він.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter YouTube та Telegram

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини