MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 грудня 2022

237 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 грудня.

За 2 дні вистрілюють більше, ніж виробляють за місяць: Арестович розповів про дефіцит артснарядів та ракет у Росії

Росія невдовзі може зіткнутися зі значним дефіцитом артилерійських снарядів, адже за два дні війни проти України окупанти використовують більше, аніж виробляють за місяць.

Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту Дмитрові Гордону, пише ТСН, інформує UAINFO.org.

"Зараз уже в них дуже мало снарядів. Ми практично вирівнюємося, потихеньку вирівнюємося за артилерією з ними. І старі 60–80 тис. снарядів на добу – це вже блакитна мрія у них", – зазначив Арестович.

За його даними, з Білорусі росіяни вивезли вже 100 тис. боєприпасів.

"Тоді як вони 700 тис. снарядів витрачали по нас. Візьмімо ракети. Вони виробляють на квартал десь 40 ракет усіх типів. Але це менше, ніж вони за один залп викидають. Це ні про що. Тобто вони йдуть дорогою безперспективності", – підсумував радник ОП.

"Лукашенко відчайдушно петляє": Піонтковський розповів, чи вступить армія Білорусі у війну

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко з останніх сил чинить опір спробам президента РФ Володимира Путіна втягнути його у відкриту війну проти України.

Про це розповів російський публіцист та соціолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю на Youtube-каналі ТСН, пише ТСН, інформує UAINFO.org.

За словами експерта, Лукашенко шалено не хоче посилати свою армію в Україну, але "не тому, що він любить Україну, а тому, що небезпідставно побоюється, що ця армія поверне зброю проти нього".

"Ми бачимо — він петляє відчайдушно, з останніх сил. Путін його вже чоботами в дупу б'є, змушує. Мій прогноз — допетляє. Залишилося йому попетляти ще трошки до того, як українська армія отримає набір наступальних озброєнь і перейде у вирішальний наступ", — заявив Піонтковський.

Російський публіцист додав, що загроза з боку Білорусі відіграє свою роль, оскільки Україна змушена тримати угруповання військ на кордоні.

Український дрон може залетіти до Кремля: Фейгін заявив про унікальну ситуацію 

Вибухи на військових авіабазах у глибині Росії продемонстрували відсутність протиповітряної оборони найважливіших стратегічних об'єктів на території країни-терориста. Незважаючи на запевнення російської влади про потужну оборону Кремля, вони також можуть виявитися фейком.

Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZREVATEL висловив російський правозахисник Марк Фейгін. "Ці 700 кілометрів від кордону України – це те саме, що Рубльовка або Кремль. Дрон може прилетіти прямо до Георгіївської зали", – заявив він, інформує UAINFO.org.

За словами правозахисника, атака на військові бази у глибокому тилу Росії є безпрецедентним випадком. "Це вперше за багато десятиліть. Думаю, протягом останніх років 60-70 не було такого, щоб на території Росії за 700 кілометрів від українського кордону завдавали ударів по військових аеродромах", – зауважив він.

У цьому контексті Фейгін нагадав, що на аеродромах в Енгельсі та Дягілєві розміщені стратегічні бомбардувальники, які мають нести ядерні заряди.

"Це серйозний об'єкт. І якщо ось так просто за допомогою українського дрона там можна знищити три літаки... Це свідчить про те, що немає взагалі ніякої ППО, ніякого радіопопередження та всього іншого, про що нескінченно запевняли", – наголосив правозахисник.

В РФ стався вибух на найбільшому нафтопереробному заводзаводі у Східному Сибіру: є загиблі. ВІДЕО

У ніч проти 15 грудня у передмісті російського Іркутська вибухнув найбільший нафтопереробний завод – завод у Східному Сибіру "Ангарської нафтохімічної компанії". На ранок займання вдалося згасити.

Про це повідомили російські Телеграм-канали та ЗМП, інформує UAINFO.org з посиланнням на ТСН.

Пожежа на проммайданчику охопила 2500 кв. м. Зазначається, що вибух був потужним, адже сейсмографи в регіоні зафіксували землетрус, а в приміщеннях ТЕЦ за кілька кілометрів від місця вибуху обвалилися стелі.

У результаті інциденту загинуло дві людини, а четверо було поранено. Можливою причиною вибуху у слідчому комітеті РФ називають загазованість систем технологічної установки.

Ілон Маск повідомив про нове правило у Twitter, за яке порушників блокуватимуть 

У Twiiter будуть блокувати акаунти, які розміщуватимуть інформацію про поточне місцезнаходження людей.

Про це йдеться у дописі власника соцмережі Ілона Маска, інформує UAINFO.org.

"Будь-який акаунт, який викладатиме інформацію про місцезнаходження кого-небудь у реальному часі, буде призупинено, оскільки це є порушенням фізичної безпеки", – зазначив мільярдер.

Маск пояснив, що правило стосується й розміщення посилань на сайти з інформацією про місцезнаходження в реальному часі.

Водночас власник Twitter додав, що розміщення аналогічної інформації з невеликою затримкою не буде каратися блокуванням.

На російському ТБ у розпал війни проти України показали, як треба спілкуватися з інопланетянами. ВІДЕО 

Російська пропаганда з кожним днем все більше втрачає здоровий глузд. Ба більше, вона гордо демонструє це на увесь світ. Черговий випадок перевершив усі очікування та допустимі рамки.

У розпал війни в Україні на федеральному телеканалі не знайшлося кращої теми, ніж показати публіці, як спілкуватися з інопланетянами. Ролик вже розлетівся в Telegram, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

Унікальну у всіх сенсах тему порушили у програмі "Пусть говорят" на "Первом" каналі.

"Тобто, ви можете розмовляти інопланетною?" – запитав ведучий у гості студії.

"Так! Я розмовляю, так!" – з гордістю відповіла та і заладила "інопланетною" мовою:

"Санта-туріто-то. Вітаємо вас, санта-туріто-то, в цьому світлому просторі, інтукіто-то, і ми раді, що ви торкнулися цієї теми, інтукіто-то, з вами сьогодні інтукіто-то юпітеріанська цивілізація, і сантукіто-то Іриніни куратори теж тут, інтукіто-то, цивілізація Оріон тут, інтукіто-то Сіріус, інтукіто-то, Андромеда, сантукіто-то і велика кількість ради душ вітає вас тут", – видала жінка, "що володіє інопланетною мовою".

Цікаво, що гості студії сприйняли це цілком серйозно. Ніхто з них не показав усмішки чи сміху на обличчі

Брюс Вілліс, який страждає на афазію, переписав заповіт: 250-мільйонну спадщину отримає друга дружина

Весною 2022 року американський актор Брюс Вілліс оголосив про закінчення своєї кар'єри. Причиною цього стало погіршення самопочуття і поставлений діагноз. З'ясувалося, що "Міцний горішок" має афазію – розлад, що гнітить когнітивні здібності людини. З появою симптомів своєї хвороби Брюс встиг подбати про заповіти, але зараз він змінив деякі пункти.

Артист практично всю свою спадщину, яка оцінюється у 250 мільйонів доларів, заповів своїй другій дружині Еммі Хемінг та двом їхнім спільним дочкам, передає Radar, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

Старші спадкоємиці Вілліса від Демі Мур – Румер, Скаут і Таллула зможуть претендувати лише на мільйон доларів кожна. Основна частина дістанеться нинішній дружині та їхнім дітям – восьмирічній Евелін Пенн та десятирічній Мейбел Рей.

Як повідомляє джерело, імені Демі Мур, з якою легенда кінематографа прожив 13 років, у заповіті немає. Відомо, що знаменитість має теплі стосунки зі своїм колишнім чоловіком і часто збирається з нею і нинішнім коханням за одним столом.

Збожеволілий Лепс після бійки і зриву на концерті відправився лікувати нерви в Європу

Співак-путініст Григорій Лепс в останні кілька днів не раз ставав предметом обговорень через свою агресивну поведінку. Мабуть, він вирішив відправитися у відпустку, щоб відпочити і заспокоїти нерви, оскільки його помітили в аеропорту Стамбула на рейсі в Мілан. 

На знімках, опублікованих російськими ЗМІ, видно, що Григорій Лепс летить в Мілан один. Він має дуже втомлений і змучений вигляд, інформує UAINFO.org з посиланнням на УНІАН.

Сам артист свій від'їзд ніяк не коментував, як і епатажні витівки, про які "гуде" преса. 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини