MENU

Журналиста поразила чистота на улицах польского городка

937 0


Журналіста і сценариста Юрія Луканова вразила чистота на вулиці одного з міст Польщі. Ось що він пише в блозі:

 

"Я зараз в Кельце - ценевелике містечко,   десь за 260тисяч населення. Столиця Свентокшиськоговоєводства, по-нашому обласнийцентр.


Тут сьогодні день міста.Я живу на розі вулиці Генріка Сенкевіча,де відбуваються головні події цьогосвята. Вуличка симпатична, але їй далекодо нашого Андріївського. Та  явражений!!! Тут не серуть собі під ноги.Вулиця як була зранку чистенькою, такі лишилася, хоча там ходить натовпнароду.


Тут нема порожніхплящок і недопалків під ногами. Їх тутнема на узбіччі. Як ви самі розумієте,це не президент  Коморовський дав їмнаказ. До речі, він тут сьогодні був і яйого сфотографував.


Так само як нам неЯнукович-Ющенко-Тимошенко-Кравчук-Яценюк-Кучма-Кличкодали   наказ смітити у себе  підногами. Ми робимо це з власної волі. Детам міститься розруха? Не пригадуєте, що про це класик писав?


До речі, за чотири дніперебування у воєводстві я не зустрівжодного поліцейського. Жодного!!! На дніміста порядок підтримує спеціальнаохорона. Їхня поліція на відміну віднашої, мабуть, ловить гав". 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини