MENU

Двойная мораль Януковича - вертолетные площадки на словах строить для больниц, а по факту- для себя

733 0

 


«Головне управління зпитань надзвичайних ситуацій та Головнеуправління охорони здоров’я підтвердили,що в їхньому розпорядженні немаєвертольотів і кошти на їх придбання непередбачені», - пишет блогер АлександрБригинец.


«Такі відповіді назапит щодо мети побудови вертолітнихмайданчиків на території лікарень м.Києва надійшли від зазначених управлінь.


Після того як в Києвіз’явилися авіатаксі, у киян виниклипідозри, що вертолітні майданчики, якіможуть бути побудовані біля лікарень,використовуватимуться не для хворих,а для VIP-персон, щоб зручніше пересуватисямістом. У зв’язку з цим я звернувся доГУ охорони здоров’я та ГУ надзвичайнихситуацій з метою перевірити скількомавертьольтоми вони володіють. Як виявилося,жодним.

 

Стала очевидною брехня влади зприводу красивих заяв про майбутнівертолітні майданчики на територіїлікарень нібито для доставки хворих.


Якщо майданчики й будутьвикористовуватись, то тільки тими, хтоволодіє вертольотами персонально.


Вбачається подвійнамораль влади, коли вона використовуєкрасиві заяви щодо піклування про киян,щоб прикрити ними комерційні проекти. 


Нагадаю, у жовтніминулого року КМДА визначила 16 земельнихділянок для будівництва вертолітнихмайданчиків у Києві, аргументуючи ценеобхідністю доставляти до лікареньхворих в умовах постійних заторів уКиєві», - сообщается в блоге.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини