MENU

Железной дороги в Украине больше не будет

1876 0

  

Значить так. Сценарійтакий. Колумбія все це вже проходила.Спочатку вони скасовують нічні поїзди.Потім запроваджують «Хундаї». Останнірозвалюють до решти інфраструктуру.«Могут их раскурочить». Не могут - ужекурочат.


Потім, після остаточногознищення колій, залізнична інфраструктуравизнається непридатною до використання.Потім, властиво, як у Колумбії кількадесятліт тому, встає на засіданні кабмінутакий собі Борис Колєсніков і каже:«Пацани, нада шота рєшать. В жопу железнуюдорогу! Давайтє устроім ім авіа-бум!».


За кілька місяців коліїдемонтують і здають як металобрухт напереплавку. З переплавлених колій наАвтоЗАЗі роблять за перевіреними схемамита лекалами партію старих-добрих АН-2із північнокорейською начинкою, вониж «кукурудзяники» в народі. Їх, щоправда,тоді називатимуть АН-226, на честьпарламентської більшості, а завбільшкивони будуть у добрячий Боїнґ-747.


Тепер, щоб дістатися зКозятина до Дебальцева, пасажир муситьпішки подолати відстань від Козятинадо Вінниці, купити через соціальнуслужбу квиток на АН-2 до Донецька, азвідти до Дебальцева - знову пішки.


Влада вбиває... Ох, владавбиває одразу сотню зайців. У порівнянніз цією мега-реформою усі відкати відЄВРО-2012 здаватимуться дєццкім лєпєтом.Але головне, що в постійних зіткненняху повітрі з небесними птахами й ангеламиновітні «кукурудзяники» зменшуватимутьнаселення країни в середньому по 150тисяч на рік. Про залізницю забудуть,як про страшний сон.


А «Хундаї» продадутьдо Білорусі. Там Лукашенко якразрозпорядиться знищити у країні всеасфальтне покриття і запровадити всюдинадшвидкісне залізничне сполучення.Але це вже буде зовсім інша історія. 

 

AndrijBondar



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини