MENU

Андрей Шевченко - профи политического трансфера

782 0

 


Мова звісно про футболістаАндрія Шевченка. Після його останньоготрансферу, на цей раз політичного, увсіх виникло природнє питання: «Аскільки?». Але ж не все так просто.


Насправді, якщо згадатиполітичну кар'єру Андрійка (так так,вона в нього є!), то можна сказати, щоШевченко не зраджував собі.


У 1998 році Андрій Шевченковступив у СДПУ(о) Віктора Медведчука.Багато хто помиляється, коли каже, щотоді весь склад Динамо вступив до партії.Це не так. Сам Медведчук казав, що вступилилише деякі гравці. Ось так почаласьполітична кар'єра «соціал-демократа».


Вже в 1999 році, Шевченкопублічно підтримав Кучму, а в 2004 - Януковича на президентських виборах.Це, зрештою, не завадило йому статирадником Ющенка.


І, ось, 2012 рік, Шеванапередодні виборів робить свій, мабуть,найневдаліший трансфер, до партіїКоролевської.


Але виникає питання! Ачи вийшов Шева з лав партії СДПУ(о), аджеза нашим законодавством громадянамдозволяється бути тільки в одній партіїодночасно. Звідки в мене таке питання?Натрапив на інтерв'ю Віктора Медведчука 2005 року, де вінстверджує, що Шевченко все ще член СДПУ(о).


Отже, якщо згадати, щопопередня назва партії Королевською -УСДП, то Шевченко не зрадив своїм«соціал-демократичним» переконанням,а також, судячи з чуток, не зрадив свогопопереднього босса Медведчука, якийсхоже має стосунок до партії Королевської.


Отже партквиток здаватине треба!

 



 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини