MENU

У Шевченко есть сходство с Януковичем: у обоих дубовые лица

667 0

У Шевченка є одна прекрасна схожість з Януковичем: взяли дубового чувака, примусили вивчити пару десятків фраз з передвиборчої програми, сказали робити вумну морду ліца та відправили до журналістів. І от сидить переляканий Андрійко з виглядом: «Маама, хто еті люді??» та в режимі random воспроізводіт запам'ятовані тези, мало пов'язані з питаннями, які йому задають.

Андрюшу можна навіть пожаліти, бо прям видно, як напрягаються ізвіліни після кожної фрази «Вопрос Андрею Шевченко....». Ех, Андрюша, буцав би собі м'ячика, навіщо ж лізти в ці малозрозумілі дєбрі дорослих дядь?

З іншого боку, йому й не треба вміти розмовляти. Електорат, на котрий розраховує Королевська - це наївний прошарок населення, які десь почули, що Яник - це погано, але Юлю з Тягнибоком теж не дуже. А тут Андрюша на бігморді висить - популярний наче чувак. А що там той Андрюша говорить - вони навіть і слухати не будуть, бо політика - це складно і нецікаво. Так шо я навіть не здивують, якщо Наташа з Андрюшею наберуть заплановані 7%. І торжественно об'єднаються з ПР відразу після виборів заради «консолідації влади». Ех.

atanoissapa


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини