MENU

Кличко ведет в парламент новую порцию «тушек» - Ляшко

1230 3

 

ОлегЛяшко, председатель Радикальной партии,считает, что партия Виталия Кличко послепарламентских выборов будет сотрудничатьс Партией регионов и превратится в ещеодну порцию парламентских «тушек».


Обэтом Олег Ляшко написал в своем блоге.


«Явпевнений, що «опозиційна» діяльністьлідера партії «Удар» Віталія Кличка завершиться одразу після приходу йогодо парламенту


Кличко ійого команда стане новою регіоналівською«тушкою», про що свідчить його заявапро готовність співпрацювати з Партієюрегіонів після парламентських виборів.


Кличко і Королевська вже давно співпрацюють з Партією регіонів. І після виборів Кличко і ющенківський секонд-хенд станутьчерговими кнопкодавами від влади. Піддудку влади танцюватимуть ті, хто зрадив Ющенка, і тепер перебувають у спискуКличка.


Депутатимісцевих рад від Кличка вже давноперебувають в одній зв’язці з Партієюрегіонів. Вони разом з «молодою командою» Черновецького розікрали тисячі гектарівкиївських земель. Вони разом із регіоналамиголосують за закриття шкіл, як цевідбулося нещодавно в Ялті. Тож упевнений,що опозиційна риторика Кличка - лишеприкриття, щоб потрапити до парламенту»,- пишет он.


Напомним, очередные парламентские выборы назначенына 28 октября 2012 года.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини