MENU

В Днепропетрорвске Партия регионов «дарит» машины скорой помощи, купленные за бюджетные деньги

1146 1



В Днепропетровске«регионалы» с целью предвыборнойагитации подарили машины скорой помощи,средства на которые выделялисьгосбюджетом.


Об этомсообщает в своем блоге координатордвижения «Спільна справа» АлександрДанилююк.


«АктивістамиДніпропетровського відділенняГромадянського руху «Спільна Справа»в рамках незалежного моніторингупарламентських виборів виявлено черговіфакти використання адміністративногоресурсу.


Так 9-го серпня в містіПавлоград Дніпропетровської областікандидат в народні депутати від Партіїрегіонів  Артур Мартовицький подарувавПавлоградській станції швидкої допомогичотири автомобілі «швидких» марки«Пежо». За інформацією власного джерела«Спільної Справи» в Дніпропетровськійобласній раді насправді автомобілібули придбані за рахунок цільовоїсубвенції з державного бюджету. 


На ключах від автомобілівбули брелки з симоволікою Партіїрегіонів.

 


Громадянський рух«Спільна Справа» вбачає в цьому ознакизлочину передбаченого статтею 364Кримінального кодексу України (Зловживаннявладою або служюовим становищем)

Артур Мартовицькийвисунутий Партією регіонів в кандидатипо виборчому округу №36, до якого входятьПавлоградський район Дніпропетровськоїобласті, міста Першотравенськ та Тернівка


До останнього часуМартовицький працював генеральнимдиректором ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля»,яке належить до групи СКМ РинатаАхметова», - пишет он.


Напомним, очередныевыборы в Верховную Раду назначены на28 октября 2012 года.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини