MENU

Деньги на «биг-борды» комунистам дали олигархи - Турчинов

893 2

 

Сьогодні по дорозі нароботу звернув увагу на «біг-борди», щовисять ледь не на кожному стовпі уКиєві.

Цікаво, що реальну конкуренціюлавиноподібній кількості реклами«покращення» від Партії регіонів складаєне тільки близька до них розмальовкоюплощин та змістом організація НаталіїКоролевської, але і їх традиційнінепримиренні союзники - комуністи.

 

Об этом на своей странице в Facebook написал глава Центрального штаба Объединенной оппозиции«Батьківщина» Александр Турчинов.

Дивуєтой цинізм, що його навіть не намагаютьсяприховати ці спадкоємці марксистсько-ленінських експериментів…


Зокрема, вони ну простовеличезними літерами на червоному тліобіцяють повернути пенсійний вік дорівня, який був за часів Юлії Тимошенко.Невже вони думають, що всі українцістраждають втратою пам‘яті чи синдромомдефіциту уваги і зовсім не помітили хтопривів на посаду президента Януковича,цього ініціатора та гаранта антинароднихзаконів, хто голосував за уряд Азарова,проти дій якого вони зараз намалювалисвої біг-борди, хто, розтоптавшиКонституцію у парламенті, формував тусаму більшість, яка за все це іголосувала.

Цинізм українських«захисників пролетаріату» вряд чи дивуєтих, хто вміє думати та аналізувати. Таксамо, як і не дивує їх той обсяг ресурсу,який комуністи витрачають на телевізійнута зовнішню рекламу. Чому? Тому що цейресурс «чесно» зароблений разом змерседесами та дачами у олігархів наяких протягом останніх років цілеспрямованопрацювали українські комуністи, цінепримиренні захисники обездоленогоолігархами трудового люду.

На іншомуплакаті КПУ написано: «Влада мільйонам,а не мільйонерам», але туди вкраласьявна помилка. Плакат, що розкриваєполітику сучасних Кагановичів повинензвучати так: «Влада мільярдерам, а немільйонерам». Саме до цієї мети ведеукраїнська компартійна номенклатура,яка підмінила єднання пролетаріатуєднанням та обслуговуванням олігархату.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини