MENU

Кандидат-«регионал»: Я всегда нарушал закон! Понятно?!. ЭКСЛЮЗИВНОЕ ВИДЕО

4373 4


Нещодавновідшумів аудіоскандал з дніпропетровськоюрегіоналкою, що своїми пікантними фото"підставила" (за її словами) всюпартію регіонів. Ця гламурна дама, незважаючи на вибачення та видаленнясвітлини, залякуючи судами і погрожуючи,вимагала від журналістки Марини Фроловоїгроші за викладене, нею ж самою на своїйсторінці у ФБ фото. В агресивному тонівона попередила журналістку, що "пропартію регіонів не можна писати, навітьу соціальних мережах, бо буде біда...".Ну просто, "нетслов". No comment. Напевно, таким чином,ця місцева депутатка-регіоналка, хотіладати зрозуміти усім іншим, що ПР - цеєдині і недоторкані "священні крови"в Україні, при чому, в усьому ... Хто щене чув цей аудіо-"шедевр" можнапослухати ТУТ.


І от до наспотрапилонове ексклюзивне відеоз черговим "перлом"кандидата в нардепи від ПР.Такого собі пана Бобова. Він, до речі,як з'ясувалося, є Героєм України... Цевисоке звання йому присудив вірнийдруг, партнер і соратник Януковича,латентний член Партії регіонів екс-президент Ющенко.


Такот, регіонал Геннадій Бобов на зустрічіз виборцями села Таганча на Черкащинізаявив: «Тут чоловік мені каже -- тинарушаєш законодавство, а шо ж тибудеш завтра робити? А я його всігданарушав! Чуєте, всігда! Понятно?».

 

 


Понятно,звичайно, що ж тут «не понятного».Мдааа...,"крепка броня и танки нашибыстры..."

Кандидат, що йде від ПРдо Верховної Ради, свідомо, не приховуючи,гордо вихваляючись, повідомив своїхмайбутніх виборців, що він завждипорушував законодавство України.Значить, його діяльність мають негайноперевірити компетентні органи. Адже,цей чоловік, особисто, публічно заявив,що постійно чинив якісь незаконні дії.Тобто, фактично, він визнав себе злочинцем.А як це ще можна зрозуміти?

Прицьому, зауважте, що він балотується відправлячого режиму до вищого законодавчогооргану України!!! Як же потрібно неповажати і принижувати людей (я вжемовчу про повагу до самого себе), щобтак зухвало виголошувати слова, апріорінесумісні з діяльністю народногообранця. Не дай Бог, але можна собі тількиуявити, як будуть працювати в майбутньомупарламенті ось такі "законотворці"-регіонали. Сором!


Що тутскажеш. В країні, де президент та продажнапарламентська більшість регулярноґвалтують Конституцію України, такіречі вже давно нікого не дивують. Цестиль і норма поведінки цих горе-політиків.Втім, замовчувати такі ганебні речі неможна, про це потрібно кричати. Людиповинні знати і бачити всю цю політичну«шолуху». Щоб завтра, перед тим, якзробити свій доленосний вибір, добреподумати, в якій державі вони хочутьжити.

P.S. ГеннадійБобов - один з найбільших латифундистів,«цукровий король» Черкаської області.В 2010 році був довіреною особою ВіктораЮщенка на виборах Президента, завдякийому став Героєм України. Вже в листопаді2010 року перейшов до Партії Регіонів,вступив у фракцію «регіоналів» в обласнійраді. Узгоджений кандидат від влади помажоритарному округу № 196 в Черкаськійобласті. Останні місяці, щезадовго до початку виборчої кампаніїта реєстрації кандидатом в депутати,вівна окрузі незаконну агітацію, активнопідкуповуючи виборців продуктовимипайками.


Друзі!Виборча кампанія стартувала, а життяпродовжується. Тільки від кожного з насзалежить в якій країні ми прокинемось29 жовтня. Вибір за нами! Слава Україні!


ЗорянШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини