MENU

«Украинская правда» закрывает блоги

1713 1

 


Интернет-издание«Украинская правда» рассматриваетварианты закрытия популярной рубрики«блоги» или перевода её на платнуюоснову для кандидатов в депутатыВерховной Рады Украины, - пишет на своейстранице в Facebook журналист и блогерСергей Лещенко.

Возможность такогоразвития событий продиктована тем, чторуководство издания вероятно решилозаработать на избирательной кампаниии не хочет чтобы политики бесплатнопиарились на их платформе.


«Друзі, є потребапорадитися. Чи повинна «Українськаправда» тимчасово закривати на періодвиборчої кампанії блоги тих осіб, якібалотуються до Верховної Ради. Їх середблогерів чимало - від Колесніченка доТягнибока, від Огризка до Монтян?Фактично, в найближчі місяці ці людибудуть використовувати майданчик блогівдля своїх політичних цілей. Що не єзовсім чесно. З іншого боку, вонипоставлені в нерівні умови з тимикандидатами, які не мають блогів наУкрПравді. Є щонайменше чотири варіантиповедінки. 1 - залишити все як є. 2 -заблокувати блоги кандидатів на часвиборів. 3 - просто не виводити блогикандидатів на стартову сторінку. 4 -перевести блоги кандидатів у розділполітичної реклами на платні засади»,- пишет Лещенко.

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини