MENU

Як блокувати рахунки режиму Януковича

1436 3

Гроші – один зі стовпів, який тримає владу Януковича. Руйнувати його – прискорювати смерть режиму. Способів багато. Один з них – блокувати закордонні рахунки.

Здобуті корупційним шляхом бізнес-активи «Сім'я» та наближені до неї відмиває та легалізує через міжнародну фінансову систему. Для цього використовує компанії-прокладки та професійних посередників. Осівші в європейських та американських банках грошові ресурси за потребою спрямовуються в Україну. В більшості, для зміцнення режиму.

Міжнародні стандарти ФАТФ, імплементовані в Директивах ЄС та Акті Патріота США, передбачають можливість блокування таких коштів. Для цього, навіть, не потрібно відповідних рішень урядів чи парламентів. Для цього потрібно, щоб фінансові установи належним чином поінформували правоохоронні органи.

Тобто наше завдання – дослідити корупційну схему в Україні, систематизувати інформацію про неї, передати її закордон та прослідкувати, щоб вона не була проігнорована. Перше зробили та роблять українські журналісти, друге – громадські організації «Центр протидії корупції» та «PEP WATCH». Ми зробили третє. Парламентарі Австрії, Німеччини, Нідерландів, Швеції та Швейцарії вчора отримали від нас звернення та підготовлені матеріали. Втім, цього критично замало!!! Про корумповані статки режиму Януковича мають дізнатися всі. Тому робіть так, як ми, а краще – більше.

Алгоритм простий:

1. Скористайтесь всіма своїми контактами закордоном і передайте вже підготовлену інформацію з сайту www.yanukovich.info.

2. Просіть публікувати її та звертати на це увагу громадськості, журналістів та правоохоронних органів.

3. Робіть це часто й інформуйте всіх про перебіг та успіхи.

Поставтесь до цих грошей, як до своїх. Повірте, переважна більшість з них – кошти платників податків.

До роботи!

П.С. Сайт www.yanukovich.info створено громадськими організаціями «Центр протидії корупції» і «PEP WATCH». Величезна подяка цим людям за професійні та сміливі вчинки. Сторінка вже другий тиждень зазнає Інтернет-атак. «Сім'я» любить гроші. І не хоче їх втрачати.

Василь ГАЦЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини