MENU

Янукович по-чесному не виграє вибори вже навіть й у сільську раду

925 2

Янукович по-чесному не виграє вибори вже навіть й у сільську раду. Тому єдина надія режиму - це масові фальсифікації. Вибори на проблемних округах 15 грудня це довели. Це абсолютно чітка репетиція президентських виборів. І якщо ми зараз пробачимо владі той бєспрєдєл, який відбувся - ми просто створимо загрозу продовження регіоналівської диктатури.

Отже, що слід робити, на мою думку:

1. Безумовно, країні потрібна революція. Однак, поки її не сталось - не треба дозволяти режиму витирати об нас ноги відкрито. Тому ми повинні зробити все, щоб довибори 15 грудня були визнані недійсними на 4 округах.

2. Є потреба у створенні Тимчасової слідчої комісії у парламенті щодо порушень на виборах. Чому, власне, фальсифікують так нахабно? Після тих скандалів на цих округах, що були минулоріч? Під час Майдану? Чому? Та тому, що ніхто не відповідає за це. А коли хоч хтось сяде - багатьом іншим в майбутньому буде неповадно.

3. Потреби у перевиборах немає. Оптимальним варіантом є переголосуання. Слід блокувати роботу ЦВК, допоки вона не прийме відповідне рішення. А якщо Центральна виборча комісія, все ж таки, визнає Бадаєва, Поплавського, Круглова і Пилипишина «обраними депутатами» - просто не пустити їх до сесійної зали парламенту. 

4. Треба вести просвітницьку роботу серед громадян. Бо багато тих, хто залюбки продав свій голос. Це не люди, це - біомаса. Продажна скотина, совість якої коштує 200 грн., не має права на гідне життя. Ті, хто продається регіоналам, заслуговують на 1000 грн. пенсії, на відсутність нормальної роботи, на розбиті дороги і т.д. 

Прошу усіх друзів, хто був зі мною на 94 окрузі, чи на інших проблемних округах 15 грудня - у кого лишилися списки продажних з телефонами - давайте зараз їх публікувати. Тих, хто продав душу Партії регіонів, треба не просто тролити - вони повинні стати суспільними аутсайдерами, з якими ніхто не вітається за руку.

5. Капітуляція з нашої сторони не припустима. Масові порушення - це агонія влади. Регіонали розуміють, що їм лишилося не довго. Тому й бісяться. Якщо ми зараз змиримось із тим, що вони вкрали перемогу на 4 округах - регіонали вестимуть себе так нахабно і далі. Боротьба триває

Андрій ЛОЗОВИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини