MENU

Майдан - це перемога! Україна вже ніколи не буде такою, як ще місяць тому - Шкіряк

307 1

1.11 - 21.12.2013 - .... Сьогодні рівно місяць як зібрався

 

Євромайдан.

Він, безумовно, став явищем планетарного масштабу і мабуть увійде новітню історію, як України, так і всього світу. Нами пишаються, з нас беруть приклад, нами захоплюються. Скільки різних подій відбулося за за цей короткий час... Книгу можна писати. Не буду поглиблюватися в політичний аналіз і спогади про ці буремні дні, багато ще попереду. Але одне можна стверджувати: Майдан - це перемога! Не дивлячись на те, що ми ще не досягли нашої головної мети, ми вже перемогли. Бо Україна вже ніколи не буде такою як ще місяць тому.

Головне, що Українці зрозуміли, вони - Народ! Вони - не раби! І скільки б озвірілих спецназівців не кидав моральний урод проти мітингувальників, якими б цинічними, жорстокими і підступними не були дії ГПУ, СБУ, МВС і т.д., очевидно, що нічого їм не вдасться.

Білорусь в Україні вони не збудують ніколи! Колись, ці покидьки і кати будуть відповідати і перед Богом, і перед людьми! А ми продовжуємо утримувати наш Майдан, серце України, простір справжньої свободи і гідності! Стоїть Майдан - Україна жива!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини