MENU

Побиття журналістів - замах на демократію

110 0

Те звірство, яке відбулось цією ночі з Т. Чорновіл, є тривожним сигналом для всього українського суспільства. Міліція та прокуратура зобов’язані якомога швидше покарати винних у побитті журналістки. При чому, це мають бути справжні винуватці, а не «цапи відбувайли».

Будь-які перешкоджання діяльності журналістів та громадських активістів є неприпустимими. Побиття журналістів та громадських активістів – це ганебне явище, неприйнятне у цивілізованому суспільстві. Це не тільки знищення свободи слова в Україні, а й демократії в цілому. Це замах на найвищі людські цінності.

Ніхто не має права перешкоджати журналістам виконувати свою роботу – об’єктивно інформувати громадськість про важливі події.

Коли внаслідок своєї професійної діяльності страждають журналісти, це свідчить лише про одне: загрозу демократії. Якщо винні у жорстокому побитті журналістки Т. Чорновіл не будуть покарані, це призведе до того, що журналістів зможе залякувати будь-хто, кому не сподобається певна публікація. Зрештою так можна поставити під загрозу існування журналістики як такої.

Партія Зелених України вимагає від правоохоронних органів терміново розслідувати побиття Т. Чорновіл та притягти винних до відповідальності. Переконаний, що до винуватців має застосовуватись найсуворіше покарання.

Денис МОСКАЛЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини