MENU

Дочка Добкіна поїхала в Куршавель. Востаннє перед введенням санкцій?

558 0

Коли вперше з'явилося повідомлення, що американська діаспора передала раднику Обами прізвища українців для запровадження проти них санкцій, один із фігурантів списку, харківський намісник Януковича пан Добкін у фірменому «немножно дебильном стиле» прокоментував: «То, что диаспора не пропускает ни одного повода бесплатно поесть и выпить на таких встречах - это факт. Вот и придумывают причины для встреч с властью. Отношение к ним - соответствующее».

А тепер трохи інформації для Добкіна, щоб розвічнати його ілюзії про діаспору: 3 січня 2014 року відбулася зустріч діаспори штата Нью-Джерсі з сенатором Бобом Менендезом -http://goo.gl/eMYSPt. А вже 8 січня Сенат США ухвалив резолюцію із закликом до адміністрації Обами ввести санкції проти Добкіна та йому подібних. Резолюція була підготовлена в комітеті міжнародних справ Сенату, який очолює Менендез, та написана його заступником сенатором Мерфі.

Сам сенатор Менендез пише, що він дослухається до думки української діаспори, бо в Нью-Джерсі вона четверта за чисельністю в США.

Кільце звужується, пане Добкін. За указом президента Буша №7750, санкції вводять не лише проти чиновників, але і членів їх родин. А запровадження санкцій з боку США дуже уважно береться до уваги в Євросоюзі. Тому новорічна поїздка рідної доньки в Куршевель могла бути останньою.

 

Дочка Добкіна з бойфрендом чкурнула до Куршевеля. ФОТО

 

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини