MENU

В Україні розпочато державний тероризм

1870 3

Черговий прояв державного теророру відбувся у столиці України вночі 11 січня

Оленку Білозерську, вона була в померанчевому, жителі з великими літерами «ПРЕСА» на спині та великим фотиком у руках, вночі на рівному місці, поки вона шукала місце зйомки, хтось штовхнув в спину так, що вона пролетіла декілька метрів. Має забій на руці від падіння. Жіночкі, що її піднімали, казали, що штовхув хтось широкий і високий - уночі не було можливості роздивитися. 

Знов триває підступне полювання на журналістів. 

Серед постраждалих також є Максим Лєвін. Беркут його збив з ніг та бив кійком. Крім тілесних ушкоджень - зламаний спалах та об'єктив. ТК повідомляє, що постраждав ще й журналіст «Цензору» Олексій Чернишов.

Ми внов зертаємо увагу, що у «Беркута», як міліцейського спецпідрозділа, які також повинні діяти чітко в межах українського законодавства, чомусь досі немає стримуючих зобов’язань у бік журналістів.

Нагадаю, журналісти, під час виконання редакційного завдання, згідно закону, який був прийнятий ще задовго до влади Януковича, є захищеними на рівні правоохоронця. Це законодавчий акт, обов'язковий до виконання держорганами - міліцією, прокуратурою тощо. Але за весь цей час жоден з нападів на журналістів, навіть вбивство, не трактувалося згідно цієї норми. 

Отже, напади, побиття з боку представників держави на людей, що займаються законним та професійним збиранням інформації є нічим іним, як терроризом. 

Я вважаю, що мова вже не йде про катування окремих людей (це теж тяжкий злочин) - мова саме про державний тероризм.

Нагадаю, 

Тероризм це суспільно небезпечна діяльність, яка полягає у свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства шляхом захоплення заручників, підпалів, убивств, тортур, залякування населення та органів влади або вчинення інших посягань на життя чи здоров'я ні в чому не повинних людей або погрози вчинення злочинних дій з метою досягнення злочинних цілей.

Олекса ЯРОСЛАВЦЕВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини