MENU

Юрій Бойко – один з найголовніших претендентів на посаду Азарова

260 0

«Ніяких переговорів з Євросоюзом не буде, адже з боку Європи серйозного ставлення до нинішнього уряду і його діячів немає», - таку думку висловив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Володимир Горбач, коментуючи доручення Миколи Азарова за два місяці розробити переговорні позиції по асоціації з ЄС.

За словами Володимира Горбача, відповідальний за підготовку переговорних позицій Юрій Бойко – не просто лідер проросійського крила в українському уряді, а й один з найголовніших претендентів на посаду Миколи Азарова.

«Тому доручення очолити міжвідомчу робочу групу віце-прем’єру з одного боку вказує на те, що Бойко все ще є підлеглим Азарова. З іншого боку – це недовіра всім попереднім переговорникам, від Арбузова до Клюєва, - зазначив представник «Третьої Української Республіки». – Призначення відповідальним Бойка - це також сигнал до ЄС, що віднині всі важливі переговори з Європою будуть узгоджуватися з російською стороною або з її агентами в українському уряді», - підкреслив Володимир Горбач.

Він також зазначив, влада, очевидно, зрозуміла, що російських грошей не вистачає, щоб утримувати ситуацію на плаву достатньо довгий час.

«Саме тому урядовці знову прагнуть відновити гру у баланси між Сходом і Заходом, яку вони вели раніше, виторговуючи у Путіна кращі для себе умови. Проте ця гра давно вже була програна», - заявив Володимир Горбач.

Volodymyr HORBACH


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини